shoyyka 10281 Napisano April 21, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je n o v a...pa što je prodaješ?Šta vas to briga? Menjam brend,stara će isto na oglase,čim zamenim vizir. Sunčane naočare,pinlock... 23000din. 069780113 viber,sms Ako treba još fotosa ali stvarno je nova?! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 22000...a nova,nova... Ajde,'oću na AGV...verovatno. Lažem...nije nova,stara je dve vožnje od po 100inak km...da se zna!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano April 27, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 21000 Kacigi ništa ne fali,da se ne pitate,nova bre... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Up Nova! Doplaćujem za AGV K5s,K3...možda Shoei? Ići ću U Barel sutra ili prekosutra,da zamenim vizir na staroj,pa je mogu poterati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Up 20 000 Promenio Maj 30, 2023 član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4744 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ima li za komunikaciju dizvines , rupe ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne,ovako konkretno.Ima nekih iza sunđera,da li su za to nemam pojma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 6, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 5. 2023. at 10:52, shoyyka je napisao: Doplaćujem za AGV K5s,K3 isto se ponašaju ko i shark.Sve što je pokretno odjednom to više ne bude jer pukne ili otpadne 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Darko Mihajlovic je napisao: ima li za komunikaciju dizvines , rupe ? Ja sam na mojoj D-Skwal 2 ugradila fabričku komunikaciju Sharktooth Prime. Leži k'o guza na nošu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Alexandra995 je napisao: Ja sam na mojoj D-Skwal 2 ugradila fabričku komunikaciju Sharktooth Prime. Leži k'o guza na nošu. Hvala koleginice...ja ne koristim to,niti se razumem.Samo komuniciram sam sa sobom dok vozim,ostalo sa mimikom i Morzeovom azbukom...kad me tapne po leđima tri puta, to znači usporiti malo...ostalo kad stanemo. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, shoyyka je napisao: Hvala koleginice...ja ne koristim to,niti se razumem.Samo komuniciram sam sa sobom dok vozim,ostalo sa mimikom i Morzeovom azbukom...kad me tapne po leđima tri puta, to znači usporiti malo...ostalo kad stanemo. Nema na čemu. Spoljna jedinica je mala i to me privuklo jer ne volim one ogromne komunikacije kad vidim, nemoj slučajno grafiku da mi prekrije.. A ja pevam do 90-100km/h, posle već ne čujem muziku od vetra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4744 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 , mani sad komunikaciju , nego mi kazi koliko ti je puta pukao onaj qrcic gore na kacigi , za otvaranje ventilacije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan ima li za komunikaciju dizvines , rupe ?Ima, ja montirao regularnu Interphone bez problema. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: @Alexandra995 , mani sad komunikaciju , nego mi kazi koliko ti je puta pukao onaj qrcic gore na kacigi , za otvaranje ventilacije ? Otvorila sam ventilaciju kad sam kupila kacigu i nisam više dirala. Čačkali su mi ljudi tako kad im dam kacigu u ruke, ali nisam imala problema do sada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 18999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 24, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 18000 brate,džabe...nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 23, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 145€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 16000din. Nova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Decembar 10, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan To S velicina? Ako je S onda mi je mala jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da, veličina S. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...