miće 0 Napisano April 16, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Gracanica Motocikl: Suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari imam problem sa motorom naveo sam gore vec radi se o Suzukiju gsr 600 2008 god.Motor mi se gasi u voznji ako malo duze stisnem kvacilo kad ga saltam iz vecih ka manjim brzinama.Pali normalno,normalno krece ide ko lud ali ako malo duze zadrzis kvacilo prilikom saltanja hoce se ugasit.Kad ga izbacim iz brzine nekad mi pokazuje na displeju zelenu lampicu da je u leru a nekad ne pokazuje.Kad ne pokazuje nista samo malo mu nogar pipnem i upali se lampica.Zanima me jel moze bit uzrok to taj senzor nogara da prekida i da se gasi u voznji motor prilikom stiska kvacila.Svaki savjet dobro doso i hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ili je senzor radilice, ili prekidač u kvačilu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 23, 2023 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2023 at 6:46 PM, miće said: Pozz drugari imam problem sa motorom naveo sam gore vec radi se o Suzukiju gsr 600 2008 god.Motor mi se gasi u voznji ako malo duze stisnem kvacilo kad ga saltam iz vecih ka manjim brzinama.Pali normalno,normalno krece ide ko lud ali ako malo duze zadrzis kvacilo prilikom saltanja hoce se ugasit.Kad ga izbacim iz brzine nekad mi pokazuje na displeju zelenu lampicu da je u leru a nekad ne pokazuje.Kad ne pokazuje nista samo malo mu nogar pipnem i upali se lampica.Zanima me jel moze bit uzrok to taj senzor nogara da prekida i da se gasi u voznji motor prilikom stiska kvacila.Svaki savjet dobro doso i hvala unaprijed Najjeftinija varijanta ti je da skines prekidac kvacila i operes wd sprejom ili klinerom. Posle toga dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam video gde kazes da pipnes nogar, nisam citao do kraja. Moze biti. Ja sam imao problem na GPZu gde mi motor nije hteo ugasiti kada je nogar spusten. Skinuo sam prekidac na nogaru i rastavio. Jednostavno, bio je dzek koji iskopcas i mislim 2 mala srafa da ga otvoris, i onda isprao dobro klinerom. Bilo je tu svega, nakupi se blato godinama i ko zna sta. Isto sam oprao i prekidac kvacila mada ga nisam skidao, samo iskopcao i prskao. Problem je bio u prekidacu nogare koji je posle ciscenja radio normalno. Inace ako skines te prekidace, bolje rastavljaj u nekoj radionici ili sobi, ako slucajno ima neka oprugica i izleti da je mozes naci. Promenio April 23, 2023 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Tošbo je napisao: Ili je senzor radilice, ili prekidač u kvačilu Senzor nogare*** Menjao sam u tom trenutku senzor radilice na nekom autu pa mi misli odlutale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Octobar 8, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Offtopic - jel ovaj model generalno ima problem sa gasom tj. da cima pri zatvaranju i blagom otvaranju gasa kao sto je odlika tih prvih FI motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...