gebee&co 8174 Napisano April 29, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82obavezno napiši,nov,nov,nov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,nove klackalice,trkacka bregasta,spaner pro motion q10 anti age, za lanac. Tako sam ja prvi motor kupio za 350e,pisalo da ima trkacko paljenje Mitsuba. Reko jbt,neki mitsubishi.Posle sam shvatio da to neko sranje,od 15e Promenio April 29, 2023 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 30, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas morao da testiram uradjeno.A i ulje ne moze da se proveri ako se ne izvoza motor. Mogu da zakljucim da je sve perfektno. Vuce kao tenk.A blato jebeno,nikad vise. Sutra ima d adobije jedan N.F.S.-Markone-Shoyka Tretman. Dobro,ne bas toliko al ajde.... 4 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6097 Napisano April 30, 2023 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kad vidim ovo belo jare ovako umazano, odmah mi srce zaigra. Mnogo mi nedostaje ono moje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 30, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam još umazaniji, pošto me preteko zadnji točakpesak, pa to je mala maca za ovu ilovaču Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8174 Napisano April 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82podmaži lanac obavezno........ali na tvoj način. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 30, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Moracu al ozbiljno.Blato se umesalo s akamenjem i zabilo se u lancanik napred,toliko da je odvalilo onaj stitnik lancanika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš si me obradovao da je s motorom sve u redu,ipak je to “naš” motor.Uživaj 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 30.4.2023. at 21:49, misa-pei je napisao: Uh, kad vidim ovo belo jare ovako umazano, odmah mi srce zaigra. Mnogo mi nedostaje ono moje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jedina komb boja koja mi se dopada na tom motoru. Zato i kupih. Inače jok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 318 Napisano Maj 3, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojeg. Juce promenio gume. Razradio koche popovic prekosutra tehnicki.E da . Napravio mi jedan garisha paktreger. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Au, kakva tetka. Salonski! Maziš ga ti a i vojvodjanska ravnica ne odmaže Pošto već ima tema o XT-u ja bi ovo zaključao, da ne prelivamo. Hvala na savetima oko rešavanja kvara. Promenio Maj 3, 2023 član Bojan82 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...