5kovicS 0 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanima me da li neko poseduje VIP karticu u Xmoto prodavnici i da bi zeleo da izadje u susret da mi poruci opremu posto je znatno jeftinija nego u redovnim prodavnicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano April 13, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, zanima me da li neko poseduje VIP karticu u Xmoto prodavnici i da bi zeleo da izadje u susret da mi poruci opremu posto je znatno jeftinija nego u redovnim prodavnicama?Pošalji im upit direktno na viber za ono što te interesuje, iznenadićeš se da ti kartica i ne treba. A cene na sajtu nisu ažurirane tako da je najbolji direktan kontakt.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1535 Napisano April 21, 2023 Zainteresovan, 687 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @5kovicS Verovatno si video, ali za svaki slučaj - VIP karticu možeš da kupiš prilikom prve porudžbine i tako odmah ostvariš popust na istu. Vip | Xmoto WWW.XMOTO.RS | Xmoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...