Džim Džarmuš 2996 Napisano Mart 11 Drug član, 1308 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da ,hoće da prevari,taj senzor sluzi vise kao dodatak a ne osnovno sredstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 94 Napisano Sreda u 10:26 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Branislav, iz moto kluba bezbednost se pocastio sa novim Voge SR4 . Tako da uskoro ocekujem detaljan feedback kako mu se svidja motor jer prelazi ogromne kilometraze 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Sreda u 10:31 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ivan možeš li mi reći, gde postoji servis za Voge u Šumadiji, gde bi se mogle završavati obeveze u garantnom roku? Konkretnije, koji je servis najbliži Kragujevcu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 94 Napisano Sreda u 10:38 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, boza_kg said: @ivan možeš li mi reći, gde postoji servis za Voge u Šumadiji, gde bi se mogle završavati obeveze u garantnom roku? Konkretnije, koji je servis najbliži Kragujevcu. Hvala! jagodina ili cacak .... Valjda ce posle sajma da se javi neki serviser potencijani i iz Kragujevca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 35 Napisano Sreda u 10:39 Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Moj primerak SR 4 Max ceka u salonu, dok se ne obave procedure u banci (kredit). Ocekujem u narednih par dana realizaciju svega. Inace, dobio sam info da imam radar mrtvog ugla (novi model) pa javljam utiske, nadam se uskoro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Sreda u 11:12 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koju boju si izabrao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 35 Napisano Sreda u 14:47 Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, boza_kg said: Koju boju si izabrao? Crnu. Bela mi je lepa ali nekako mi crni deluje "ozbiljnije"... Olive Grey sam tek video posle, nakon sto sam rezervisao crni.. Mada uz par detalja koje planiram (alu "patosnice" i jos neke alu detalje), mislim da ce crni biti pogodak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 0 Napisano Sreda u 15:06 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bivsi vlasnik Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U kom si salonu uzeo? Nisam video da nude taj SR4 Radar, mada koliko sam citao, identican je kao SR4 Max samo ima detekciju mrtvog ugla i upozorenje od sudara. Ja hocu da sacekam sajam da vidim dal ce biti nekih boljih ponuda ili beskamatnih kredita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 35 Napisano Sreda u 15:10 Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, VladaP85 said: U kom si salonu uzeo? Nisam video da nude taj SR4 Radar, mada koliko sam citao, identican je kao SR4 Max samo ima detekciju mrtvog ugla i upozorenje od sudara. Ja hocu da sacekam sajam da vidim dal ce biti nekih boljih ponuda ili beskamatnih kredita CTC Unit.. Ima na Polovni Automobili, sajamska cena 5699, u opisu stoji da ima RADAR senzor mrtvog ugla. Generalno, isti motor, kapiram, samo ima taj dodatak . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Sreda u 15:14 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se baš pouzdao u taj opis, dok se ne uverim sopstvenim očinjim vidom. Oglase rade neki činovnici copy&paste ko zna odakle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 104 Napisano Sreda u 15:22 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ispratio sada već ima nas desetak koji imamo sr4max . Svako može ostaviti utiske . Ja bih rekao neke mane ali pusticu prvo sveže kupce. Sto se tiče servisa u drugim krajevima tu sam pomalo skeptican , jer ni ovaj u Bg nije kako treba. Promenio Sreda u 15:23 član NenadMat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 49 Napisano Sreda u 15:25 U prolazu, 31 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Piši slobodno, ja planiram da menjam sr3 za nešto malo jače i nemam pojma šta bih uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Sreda u 15:27 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Piši, mane su jedino bitna informacija, ostalo je marketing 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 0 Napisano Četvrtak u 20:35 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bivsi vlasnik Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/12/2025 at 4:22 PM, NenadMat said: Koliko sam ispratio sada već ima nas desetak koji imamo sr4max . Svako može ostaviti utiske . Ja bih rekao neke mane ali pusticu prvo sveže kupce. Sto se tiče servisa u drugim krajevima tu sam pomalo skeptican , jer ni ovaj u Bg nije kako treba. Dobro bi dosao ovakav info za nas koji planiramo kupovinu ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Petak u 07:33 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se kolega Nenad ne nakani da napiše sitnu knjigu, ja ovako, teoretski, naglas razmišljam šta je dobro kod Voge SR4Max. Pošto deli platformu sa BMW C400, odgovaraće mu i njegovi zamenski delovi. Ima već svih potrošnih delova koji lako mogu da se nabave, a kvalitetnih, ako zatreba - filteri, kaiševi, rolnice, Malossi\Polini, varijatori, kvačila... To mi se čini prednost u odnosu na ostale kineze (Zontes, QJ), tj. da ne moraš da zavisiš samo od jednog dobavljača, koji može biti i ovaki i onaki. Multivar 2000 variator - MalossiStore WWW.MALOSSISTORE.COM multivar 2000 variator 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 35 Napisano Petak u 12:34 Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do salona da resim finansije, pa onda registracija, ocekujem pocetkom sledece nedelje da ga preuzmem sa tablicama. Malo sam ga izvezao iz garaze, da ugleda svetlost dana. Prvo sto sam primetio da se ova boja vodi kao crna, a nije crna. Uzivo je tamnija ali daleko od crne. Da kažem da mi je jos i bolje / lepse ovako. Radar mrtvog ugla poseduje, ima trougao graviran u cosku oba retrovizora... Toliko u ovom javljanju... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Petak u 12:38 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da je "Anthracite Gray" boja. Lep! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2996 Napisano Petak u 12:50 Drug član, 1308 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ma top skuter ,za mene bi bio izbor broj 1 da finansije ne mogunda dobace ili ne žele ,do c400gt. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 135 Napisano Petak u 13:06 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Boja je top. Sa trenutnom cenom jeste pravi izbor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Petak u 13:33 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, s obzirom da je kad se model pojavio, pre dve godine, koštao preko 6.100€, a danas košta ovoliko, a da je recimo XMax kotišao na` ~8 'iljadarki, druga je priča ipak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5328 Napisano Petak u 20:53 Drug član, 3945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E pojavio se opet Givi vizir na tradeinn, da ponovim link https://www.tradeinn.com/motardinn/en/givi-voge-sr4-350-2022-d9256st-windshield/141004612/p 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 104 Napisano Subota u 00:17 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Ok shvatio sam čemu služi ovaj forum . Zato sam odlucio da napišem moje iskustvo. Iz ranijih postova znate da sam prvi pazario sr4 na sajmu . Pre toga se dosta informisao po stranim forumima. Evo uskor će dve godine. Sto se tiče tehnickih specifikacija sve je već napisano. Meni je i dalje prelep i udoban za vožnju ( čist marketing ). Nakon kupovine prošao sam prvih 1000km i na red je došao prvi servis . Odradjeno - plaćeno oko 10k. Odjednom sam počeo imati problema sa paljenjem. Prijavio odmah servisu , oni su rekli da je možda problem jer je dugo stajao u servisu( dve nedelje dok sam bio na odmoru). I dalje se nastavljao isti problem , vrhunac je bio kada sam se jednog dana vozio i zaustavio se na raskrsnici zbog semafora i motor se samo ugasio i bukvalno crko. Na +40c izgurao ga sa strane i pozvao servis. Ljubazan gospodin kaže doterajte motor do servisa, tada sam mu objasnio neke stvari preko telefona da je bolje da ja ne dolazim , i stvorili su se bukvalno za 10min i odvezli motor. Od tada pocinje agonija. prolazi 15dana ja nemam informaciju šta se dešava . Njihovi odgovori su bili zaista neprofesionalni. Prvo čovek koji prima reklamacije otišao na odmor dve nedelje. Vrati se čovek pa mi kaže majstor je otišao na odmor dve nedelje . Motor kod njih već mesec dana. Jave mi kao dodjite po motor sve je ok zamenili smo akumulator . Platim 6k iako je u garanciji. Posle dva dana vožnje sve jače se čuje neki čudan zvuk. I kada se pali motor kao neki klip da tandrce ( izvinjavam se nisam stručan , jbg iz druge struke sam) i podiže temperaturu i ne čujem paljenje hladnjaka. Naravno odmah pozovem servis , oni me ubedjuju da je to ok i da su oni testirali motor. Nastavljam sa vožnjom, motor se čuje svakim danom sve gore i gore , kao da teram frezu , ljudi me čudno gledaju. Na kraju sam naterao tog ljubaznog coveka da dodje i da on provoza motor. Došao i šokirao se i odvezao motor u servis . Ja poludeo znajući šta me čeka ja im kažem dajte mi zamensko vozilo (leto) , on odgovara mi ne praktikujemo to. Motor u servisu mesec dana oni idalje ne znaju odakle dolazi taj čudan zvuk , kao naručili neki deo teba da stigne za dve nedelje. Prodje i taj period , niko se ne javlja iz servisa . Molim vas još malo strpljenja kaže ljubazan čovek ,ok. Još dve nedelje . Poziv kažu stigao je deo zamenili smo, ali zvuk je i dalje isti. Molim vas još samo malo strpljenja odvezli smo motor kod drugog majstora. Ja u šoku , vasi majstori ne znaju šta je pa oterali kod nekog drugog majstora. To je bio vrhunac. Da napomenem i to, više puta sam ljubazno tražio kontakt sa direktorom firme , ali je čovek uvek na putu ili na sajmovima , trkama i sl… dok im nisam zapretio da dolazim sa mojim advokatom. Menja se priča . Nude mi zamensko vozilo tek registrovan sr3( dobro se pokazao , ali mi je nekako mali u odnosu na sr4) . I dalje agonija , od njih dobijam odgovore strpite se još malo. Naravno nemam više živaca pocinje avgust ( proslo skoro 3 meseca) . Ja im kažem moj advokat je spremio tužbu protiv vas. Javlja mi se direktor i kaže mi da je on tek sada upoznat sa situacijom i da ćemo rešiti proble. Pitam kako? Odgovor : poručili smo ceo motor motora da zamenimo. Naravno ja u šoku. I kažem mu imate dve opcije iz ugovora , niste rešili problem posle mesec dana imam prava na povraćaj novca ini novo vozilo. Naravno odmah mi je ponudio novi motor. Logično bili bi u gubitku da mi vrate novac. Tako da sam ja krajem Avgusta dobio novi motor . Novija verzija sa grejacima sedišta rucica i sl.podesivi vizir. uz dogovor ako se ponovi ista stvar da će mi vratiti novac. Sa novim motorom sam prešao nekih 700km i opet mi se čuje neki cudniji zvuk između 4 i5 hiljade obrtaja , preko toga opet lep zvuk. Interesuje me da li i ostali korisnici čuju taj drugaciji zvuk ( ja se inače ne razumem u motore) zbog toga sam kupio nov da sednem i vozim tako isto radim i sa kolima, kupim nov i podizem haubu samo kada sipam tečnost za stakla. Cekam prvi servis na 1000k da im kažem za taj zvuk( već znam odgovor). Eto raspisao sam se , izvinjavam se ako ima pravopisnih gresaka, kuckam sa mobilnog. Znam da je jedan momak imao sličan problem sa sr3 , čuli smo se u tom periodu ali nemam više njegov broj da vidim kako je on rešio problem sa njima. Ako je na forumu neka napise. Zakljucak, motor mi se svidja isto kao i prvog dana , uživam u vožnji ( uglavnom gradskoj). Ali koristite maksimalno svoja prava u garanciji. Mislim da imaju loše ljude u servisu (Bg) da ti momci znaju samo da sklope motor sa palete i odrade prvi servis , za ostalo nisu edukovani. Nisam hteo da ga vozim kod drugog majstora jer je motor bio u garanciji. Ajde malo da napišem i za sr3. Stvarno mi se dopao motor startan bas dobro ide , namerno sam ga gazio do kraja , mučio ali se bas dobro pokazao ( nikada ne kupujte test vozila )prešao sam sa njim 1500km i sve pohvale ,isto ima grejace. Mane su manje mesta ispod sedišta , nema mesta za kolena , udaraju u prednji deo(185cm sam visok) i sedište losije , kada kocim skliznem napred. Malo mesta za stopala . Ne bi bio moj izbor. Pozdrav ljudi , dajte i vaša iskustva. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2996 Napisano Subota u 01:13 (promenjeno) Drug član, 1308 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sećam kad si ga uzeo,proveren si korisnik(a ne bot konkurencije) što se kaže.. Bas sam se smorio što je tako ,planirao sam pored motora i neki skuter da imam i ovaj mi je bio u fokusu ako ne nadjem dobar sa razumnom cenom c400gt ponovo... Da li si istrazivao strane forume,fb grupe,u čemu je tu caka ..jel to neka konstrukciska greška ..?Ne bi smelo, skinuli su c400gt ,oni ih proizvode ..doduse neke komponente se razlikuju. Promenio Subota u 01:14 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 411 Napisano Subota u 06:44 Zainteresovan, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kao vlasnik KTMa da ti kazem da ti kazem da je velika iluzija to da ces kupovinom novog da dobijes mir srecom moj je dobar...pu pu...ali i ne prrlazim bas mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 35 Napisano Subota u 07:59 (promenjeno) Zainteresovan, 559 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Probacu u sto kracim crtama da rezimiram iskustva drugih korisnika ovog motora, naravno iz onoga sto sam ja mogao da zakljucim gledajucu stotine YT klipova na svim mogucim jezicima i citajuci komentare, sto ispod tih YT videa, sto sa stranih foruma. Dakle ogradjujem se i ponavljam, ovo je moje licno zapazanje i zakljucak. 1. Najucestaliji problem je problem sa startovanjem motora, javlja se tokom eksploatacije, ne odjednom. Navodno je poddimenzionisan zupcanik koji pokrece agregat, ili od loseg materijala pa se pojedu zubi na anlanseru. Moze da se prepozna po simptomima i zvuku, i resava se u garanciji. 2. Problem sa prednjim diskovima koji se okale lako, i dobiju blagu deformaciju tako da se pri kocenju oseca vibracija..(ako se pri vecoj temperaturi samih diskova prodje kroz neku vodu, celik se okali i blago deformise) - resava se u garanciji - priznaju gresku 3. Problem sa TCS (Traction control system - kontrola proklizavanja), naime pri vecim brzinama (>110kmh) pojedinim korisnicima se desavalo da motocikl prijavi problem sa prijanjanjem pogonskog tocka i ne ubrzava linearno nego dozira/oduzima snagu. Moze biti neprijatno pri preticanju itd. Krenete u preticanje a ne isporuci se ocekivana snaga i ubrzanje zbog pogresnog ocitavanja TCS-a. Resava se u garanciji, update-om novog Firmware-a/Software-a 4. Zvuk iz varijatora pri otpustanju gasa .. Navodno pri nekim brzinama 50-60 km/h, kada se naglo otpusti gas i motor krene sam da koci , u predelu varijatora se pojavljuju neke vibracije. To nisam skapirao sta se desava, ali je minorna zamerka na koju se korisnik navikne i ne utice nesto preterano na opsti utisak koji je pozitivan. 5. Potrosnju uglavnom prijavljuju od 3,5l - 4l (pojedinci i 5l na otvorenom putu uz velike brzine , sto je prilicno mnogo). 6. Rad samog agregata je nesto grublji (vise vibrira) pa pojedinci imaju zamerku da nije bas ugladjen rad motora kao kod Yamahe ili Honde itd.. To je ono sto se provlaci po vecini negativnih iskustava. Ima mnogo i pozitivnih komentara, ljudi koji su presli od 5-10k km bez bilo kakvih nepredvidjenih situacija / kvarova. Ono sto je takodje vazno, je da i pored tih stvari, korisnici tvrde da uzivaju u motoru, da se nisu pokajali i da su vrline daleko iznad tih mana. Udobnost - performanse ubrzanja i kocenja, upravljivost, izgled, svetla , zavrsna obrada, dodatna oprema itd. sve je na visokom nivou. Takodje, na forumima se pominje da fabrika osluskuje trziste i da su skoro sve mane (decije bolesti) ispravljene na modelima sa kraja 2024-e i 2025e. Gledano sa realne strane (moje licno misljenje) uglavnom nezadovoljni ljudi imaju potrebu da googlaju , posecuju i komentarisu na forumima i klipovima. Zadovoljni nemaju potrebu da gledaju i istrazuju dalje tako da ovaj procenat negativnih komentara i nije nesto prevelik. Nadam se da sam nekom pomogao posto je ovo “istrazivanje” trajalo preko 2 meseca. Verovatno sam nesto i preskocio ali uglavnom to je to. Na osnovu svega, ja sam odlucio da se “ukrcam na Voge voz” a vreme ce pokazati da li je to bio ispravan potez ili greska. Promenio Subota u 08:02 član meex 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...