miinja 1567 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi donese nešto iz robne kuće FRANONIA za Srbiju radi se o cokulama za lov hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano April 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako rade dostavu na adresama u nemačkoj, otvori adresu na DE prevoz, stiže svake srede kombi. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 9, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako to funkcioniše, oni uslužno preuzmu robu i dovezu je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano April 9, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ih ja kada sam narucivao motor za traktor kosacicu. Ali mi na kraju doneo rodjak koji zivi u Nemackoj. Dobijes od njih adresu magacina u Nemackoj na koju porucis robu. Oni preuzmu i dovezu u Srbiju. Moras sam da narucis i platis, oni se time ne bave. Nemam iskustvo u dovozenju, u razgovoru su bili izuzetno ljubazni. https://deprevoz.com/ Promenio April 9, 2023 član Fredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano April 9, 2023 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže @Fredi, javiš im se (ja sam preko FB), daju ti adresu i ime na koje poručuješ. Platiš sve, njima tamo samo da stigne. Jesu i ljubazni i profesionalni. Njima pošalješ račun šta si poručio da imaju. Za sada dolaze svake srede, jave ti lokaciju i vreme, dođeš, čeka kombi, kažeš ime koje si dobio, platiš i to je to. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...