dudip 6 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema-Veličina kaciga-vrlo korisna. Slična stvar je i sa jaknama... Jakne sa Louisa imaju i veličine 42,44,46... Koje su to veličine u poredjenju sa m, l ,xl ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 14, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju kataloga imaš i tablicu mera sa uporednim dimenzijama. Mada to ne mora ništa da znači ja imam 2 jakne različitih proizvođača, iste veličine - " L" i razlika je drastična (barem pola ako ne i ceo broj) Najbolje bi bilo da probaš jaknu ako ne istu a ono barem istog proizvođača da bi imao neku ideju da li ti ona odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicno pitanje, ali nema bash precizan odgovor oko poredjenja velichina jer nemaju svi proizvodjachi iste brojeve, iako je to potpuno nelogichno i besmisleno. Najbolje je probati, ako je ikako moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema-Veličina kaciga-vrlo korisna. Slična stvar je i sa jaknama... Jakne sa Louisa imaju i veličine 42,44,46... Koje su to veličine u poredjenju sa m, l ,xl ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sa Louisovog sajta... http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Zl/ig3OO_sizedi9.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet: Nista bez probe Sve zavisi od sablona-koji kod razlicitih proizvodjaca nisu isti. Ja imam jakne i sakoe i 50 i 52 i L i XL :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 19, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice louisovih mera .. ja sam na "slepo" kupio vanucci koznu jaknu ... izmerio sam se, prema njihovim "standardima" sam veliina L ali sam za svaki slucaj porucio XL (54) i stoji k'o salivena .. moda ima maaalkice vise mesta kad je obucem al' to ce da se popuni kad je obucem preko kornjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 19, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet: Nista bez probe Sve zavisi od sablona-koji kod razlicitih proizvodjaca nisu isti. Ja imam jakne i sakoe i 50 i 52 i L i XL :o Ja se slazem 100%. Nema srece za kupovinu ako sve nije kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...