Vargapi 58 Napisano Maj 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2023 at 11:14 AM, Marko05 said: По сликама све је на месту, и делује пристојно. Цена, по мени, висока. Пробај да спустиш 200-300е, обзиром да на ову цену сигурно имаш регистрацију, сервис, гуме (можда)... плус још ако шта има да се "чачне" а увек налети. Са овим мотором се сигурно нећеш зезнути. @Predator016 можда можеш да помогнеш? Upravo sam ga doterao iz Leskovca, vodio sam sa mnom i servisera. Motor je top, sve na mestu! Abs model 2010, grejaci rucica, 12v uticnica, crash pad, kofer i nosac, remus upisan original sa homologacijom, fabricki auspuh, 3 kljuca… Hvala svima na savetima! Evo slike nove mahine.. Promenio Maj 6, 2023 član Vargapi 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, moja velika zelja. Dugo da ga vozis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Честитке. Уздравље да служи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...