Andrej_Hotstepper 9129 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Ne silazi, 3697 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, andrej. said: Da li je neko stavljao metalne štitnike ručica, jel imate neke za preporuku a da odgovaraju? Ako može jedno moje mišljenje, ne znači da sam u pravu. Nemoj metalne štitnike stavljati. Imam obe varijante acerbis, i sa aluminijumom i čista plastika. Po meni, axerbis rally brush su bolji za zaštitu, a zašto? Elastičnost materijala je BOLJA karakteristika za tu namenu, jer kad motor padne upiju deo udara i ublaže udarac, a poprilično su žilavi, crf je pao 3-4 puta, nikad ništa nije puklo niti se pokrivilo. Isto tako i zaštita motora. Acerbisov plastični štitnik je neverovatno žilav. Kad aluminum udariš, on se iskrivi i onda imaš problem kako to ispraviti.. My 2 cents Promenio pre 21 sati član Andrej_Hotstepper 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...