Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio sam jos jesens ekser u zadnju gumu... Posto je tubles guma ispusti tek za dva dana... Kolega motoras mi preporucuje da ne skidam tocak vec tako da oteram kod vulkabizera i samo mi cepju gumu na sve motoru?? Da li ste probali i dali je izvodljivo teorijski tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim izvodljivo, samo nemoj da čačkaš taj ekser i oteraj motor kod vulkanizera i sve je gotovo za par minuta i 200-300 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čep, čep u slavinu, nož, nož u slaninu ;D Imaš temu baš o tome, uglavnom staviće ti čep i vozi...pre ćeš da pocepaš gumu nego čepić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nisam pravio pametan pa izvukao ekser... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i krpe tubeless gume. On the face of the place... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Meni na kolima su krpili vec nekoliko puta. Nikad nisu skidali tocak. Izvadi ekser, nabije neku traku, otsece krajeve, dopumpa i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sreca je pa imam vulkanizera na nekih 200-nak metara, valda cu nekako preneti motor da ga ne rastavljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 549 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 445 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi motorista a vulkanizer, pa kaze: Gume od motora se po pravilu ne krpe kao na kolima! One koje su tubeles, suvise su tanke i nije predvidjeno stavljanje cepica u njih kao sto se radi kod kola. Ne lepe se sa flekom zagrevanjem, jer su vlakna u gumama dosta slabija i tanja nego na kolskim gumama. Po pravilu se lepe flekicom ali na hladno, pri cemu je potrebno par sati da se sve to lepo osusi. To propisuju proizvodjaci guma za motore. U praksi je svako krpljenje opisano u predhodnim odgovorima ok ako ne popusti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bacas me u frku ??? :-\ Da ja brate lepo krenem da trazim da kupim novu gumu... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1939 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bubni tu cep i nemoj da filozofiras nego da se vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da me vec debelo vata kriza... Pre neku noc sanjam da vozim motor, JBT... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1939 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodji do mene pa provozaj pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na ATX-a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1939 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne BT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hondu cuvas više nego ćeru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1939 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Honda za tebe navuces se pa sta cemo onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i ja sam nega me neko drugi navuce, ako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se ljudi zove taj lepak sprej za gume? i koliko to kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan tri puta sam krpio gumu cepom ali....nijednom nije bilo uspesno dok nisam skinuo gumu i okrpio.a zasto?cep koji se stavlja u gumu (onaj kao smola,tj od voska pa se ubode u rupu) susi se vosak u njemu posto je guma za motor dosta tanja od auto gume i pored tog cepa pocne da pusta.ima i drugih vrsta cepova ali se stavljaju tek kada se skine guma...tri puta sam probao tak oda okrpim i...vise nikada necu,sem ne daj boze samo da se dovucem do vulkanizera i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan tri puta sam krpio gumu cepom ali....nijednom nije bilo uspesno dok nisam skinuo gumu i okrpio.a zasto?cep koji se stavlja u gumu (onaj kao smola,tj od voska pa se ubode u rupu) susi se vosak u njemu posto je guma za motor dosta tanja od auto gume i pored tog cepa pocne da pusta.ima i drugih vrsta cepova ali se stavljaju tek kada se skine guma...tri puta sam probao tak oda okrpim i...vise nikada necu,sem ne daj boze samo da se dovucem do vulkanizera i to je sve Ti si i dobro prosao meni pri brzimi od 120km/h posle udara na rupu uleteo u gumu . jedva sam zadrzao auto na putu necu da mislim sta bi bilo da sam bio na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si i dobro prosao meni pri brzimi od 120km/h posle udara na rupu uleteo u gumu . jedva sam zadrzao auto na putu necu da mislim sta bi bilo da sam bio na motoru Nije meni jasno sta si ti hteo da kazes, a jes imam i nekog bosanca na porodicnom deblu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...