gio 140 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Search koliko je odrzavanje? @Zogu sve to stoji,honda je honda.. al iskreno ne moje misljenje nego i chasopisa mnogih i to da je cbr 125 najveci njihov promashaj.... @On topic ako nije pre nishta vozio i to mu je bash prvi pocetni motor onda 125 2t nikako,50 mozhe da se nauchi.. a 125 4t komotno.. Mirno,pitomo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vali_93 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan istina! a i jaaako je uzak cbr! smesan za nekog prosecne visine... ako hoces malo jaci onda je aprilija tvoj izbor. ako ga ne peglas nesto jako, moze se i njime putovati sa nekom razumnom potrosnjom corbe. udobnost mu nije vrlina... ako hoces da putujes, ni YBR nije hrdjav... a i koliko staru si ti apriliju gledao da uzmes ?? Pa mislio sam da uzmem od 2002 pa navise..Do 2500Evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vali_93 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li razmisljao o Hondi NSR? Manje trosi od RS-a ide sasvim ok, i manje se kvari, tacnije ne kvari se... Razmisljao sam i o njoj i o cagivi mito ali cuo sam da se od cagive tesko nabavljaju delovi.Neznam za hondu,nekako nemam toliko zelju da je imam,neznam zasto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Honda NSR je po meni najudobniji 2T motor od 125ccm... Ja sam se dvoumio izmedju aprilije i honde, ali kad sam video razliku u potrosnji i udobnosti, odlucio sam se za hondu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ovo prvi motor nemoj da uzimas rs-a 125...Uzmi RS-a 50 ili tako nesto...Moze i neki skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa mrljom, 2t motori kad predju 6500 obrtaja polude, pa koja god da je marka posto je 93 godiste ne verujem da je vozio bilo sta jace od skutera tako da bi preporucio bilo koji 4t motor od 125ccm, YBR, CBR pa cak i ove kineze quingi, tj onaj SM model od 125ccm na kome garantujem ima najbolje da se nauci zbog polozaja sedenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 16, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Al dobro ako voli decko r ove nek kupi 50 2t i nema sigurno problema sa tim naglim cimanjem posle odredjenog broja obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Januar 16, 2009 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Prosto, ako hoces vecu snagu i vecu potrosju - uzmi apriliu a ako hoces manju snagu i naravno manju potrosnju - uzmi Kymco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi 125 2t koja je i onako udavljena na 15 konja. To je odličan motor za početnike, nema nekog velikog održavanja, a i krajnje je vreme da ti miris sagorele mešavine udje u odeću, kada omatoriš, takve ti stvari neće padati na pamet. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan SIne, ja vozim quannon kymco vec 2 godine i presao sam 23 000 tako da ako ti treba bilo kakva informacija pozovi me, ne bacaj pare nego se informisi dobro. Ja sam kymcom sa 6litara presao 300km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 21, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan SIne, ja vozim quannon kymco vec 2 godine i presao sam 23 000 tako da ako ti treba bilo kakva informacija pozovi me, ne bacaj pare nego se informisi dobro. Ja sam kymcom sa 6litara presao 300km Тема је стара 4,5 година, до сад је вероватно купио мотор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...