scumpa11 0 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, videh da vec postoji ovakva tema, ali dugo nije obnovljena. (izvinjavam se ako gresim) naime, kupio sam polovan skuter i posto nisam neki strucnjak zeleo sam da oteram svoju Apriliu Sportcity 50 2t 2012 na pregled u servis. Kako sam iz Panceva i konkurencije medju skut serviserima nema otisao sam u jedini koji znam koji je inace i ovlasceni kymko serviser, ali radi sve, sa namerom da zakazem pregled i eventualni servis ukoliko postoji potreba i rece mi covek ako ti motor pali i radi nemoj dolaziti dok nemas problem, sto je meni apsurd, bas zato sto pali i radi zelim da tako i ostane i predupredim eventualni problem i vozim potpuno ispravan i servisiran ociscen motor. Malo ga oduzih izvinjavam se, ali sustina mog posta je potraga za pouzdanim serviserom koji bi mi pregledao motor i ugradio Multivar. Pa, Bg, Borca. Unapred hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...