boky70 19 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Honda XL 600 V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve forumovce i vozače mašina na 2 točka . Trebala bi mi pomoć da li neko zna gde mogu da nabavim CDI , karburator (NOV) i bombin za keeway supershadow 250 ili da li se moze sve to cdi i bombine da provere jesu li dobri . Imam neke lazne varnice ili cak nemam nista motor cas upali a cas nece . Hvala unapred pomagajte pocinje lepo vreme a meni je 53 hoću još jedno 30+god da uživam u prelepom sportu . Prijatno veče svima koliko vas ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 18, 2023 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, Да ли си прегледао ожичење? код неких модела су били лоше провучени и умела је издувна грана да их спржи, тешко да су обе бонбине у проблему, може бити ЦТИ али прво прођи ожичење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...