No_LiMiT 81 Napisano Mart 12, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidim 2 teme u sticky al nije niko postovao od prosle god, procesljacu valjda ce biti aktivno od proljeca to, nego da pitam i za jos koju opciju. Interesuju me enduro voznje, offroad, striktno neka staza, putanja, ili malo ovo malo ono, ne interesuje me jedino od grada do grada cestom. Imaju li kakve organizovane ture s rentom motora i sve? Palo mi na pamet da kupim takav motor al za tih par puta sto bih vozio da ga kupim i prikolicu itd, ne isplati se sem ako mi se bas svidi Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 18, 2023 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ima gore u temi sve.Rade se ture, obuka, renta, i u Beogradu i na planinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...