Biker Q 1642 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, zanima me da kupim oko 300kg jabuka za rakiju, mozda i malo vise. E sada koliko vidim nema oglasavanja kao ranije a verujem da se po hladnjacama jos uvek zadrzala neka kolicina. Samo zdrava jabuka me zanima jer po malo za sebe pecem i da je recimo "u klasi i ceni za rakiju" zbog velicine ili tako necega a ne zato sto je trula. Ako vas ima iz vocarskog kraja i znate nesto javite, neki br ili tako nesto pa cu ja dalje da se organizujem. Informaciju placam u gotovom proizvodu tamo za 7 godina kad odlezi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam mozda u prolazu kroz Smederevo, Kovin, pa ako vam nesto padne na pamet... 0658928652 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Produzi do Ritopeka, naci ces sigurno... Ja zvao dva drugara, prodali, al kazu da ima po selu par njih koji nisu jos uvek. Ili kad bi mogao da banes do Bolecke pijace u nedelju (Smederevski put) nasao bi potrebnu kolicinu vrlo lako. Nedeljom uvek ima desetak prodavaca jabuka koji imaju vece kolicine na lageru i jedva cekaju da ih prodaju (krece sezona, treba love za preparate). ps. Masina za mlevenje mesa ne radi... Promenio Mart 16, 2023 član ser Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis u Ritopeku masina? He he, ja rekoh mislis na moju masinu za mlevenje jabuka koju hocu da isprobam ustvari. Ne radi mi ona, motor mi je otisao, drugi za 2 meseca, imam tu neki problem sa strujom u selu. Promenio Mart 16, 2023 član Biker Q Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Mart 16, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mislis da ces dobiti rakije od 300 kg jabuke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Rik je ozbiljan proizvođač jabuke, pitaj njega. Promenio Mart 16, 2023 član Nimmin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Svoje količine su prerađene uglavnom, poslah kolegi kontakt od drugara koji ima još nešto jabuke na stanju. Hvala @Nimmin Sent from my SM-A336B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Fredi je napisao: Koliko mislis da ces dobiti rakije od 300 kg jabuke? Pa trebalo bi da dobijem 30 litara ako je jabika dozrela, mada iz hladnjace nekada bude losija opcija jer je ubrana malo ranije a nekada bas lepo dozri i bude lagana i ima secera. Nisam se nikada bavio time koliko dobijem ali racunam obicno nekih 10 posto. Sem od dunja, od dunja dobijes 5. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 3. 2023. at 6:28, Rik je napisao: Svoje količine su prerađene uglavnom, poslah kolegi kontakt od drugara koji ima još nešto jabuke na stanju. Hvala @Nimmin Sent from my SM-A336B using Tapatalk Da pohvalim i kolegu i njegovog dugara, dobri su momci, na mestu, bravo i hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...