RankoBg87 2726 Napisano Februar 13 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili zna gde se moze skinuti Servisno uputstvo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 13 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Da li neko ima ili zna gde se moze skinuti Servisno uputstvo? NC750X_user_manual.pdf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Februar 14 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 14 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 11. 2023. at 9:05, Baniša je napisao: @Braja24 imam sw motech, givi, hepco becker ukoliko te zanimaju crash barovi od tih brendova. @Baniša jel imas i dalje ove crash barove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Braja24 imam ih non stop dostupne za porudžbinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1250 Napisano Februar 14 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Braja24 a servis manual? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Februar 14 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i ovo ok, hteo sam da vidim za svecice na koliko se menjaju, ako ima jos nesto jos bolje, Prelistao na brzinu i nisam skontao da ona lampica menja boje u zavisnosti u kom ste prenosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 14 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, SaleKg je napisao: @Braja24 a servis manual? @SaleKg User manual Honda NC750X (2022) (English - 189 pages) WWW.MANUA.LS Manual Honda NC750X (2022). View the Honda NC750X (2022) manual for... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 14 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Baniša je napisao: @Braja24 imam ih non stop dostupne za porudžbinu. Koje su cene? Jel imas mozda OEM hondin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Februar 14 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Honda nema kres bar, ono ti je vise nosac maglenki, trazi Givi, Gp kompozit i skuplja varijanta da Seba pravi a skoro sam video ima i lik u Cacku pravi, bas radio Nc, 180 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukki 11 Napisano Februar 15 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Braja24 je napisao: Koje su cene? Jel imas mozda OEM hondin? Evo od mene OEM. Spusti se dole ispod XADV. Ja uzeo centralni štender i bogme dugo ga čeko al ga dočeko:) 23YM-Adventure-Accessory-Brochure.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Braja24 Givi je 21400din gornji crash bar. SW motech je 240€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 15 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, RankoBg87 je napisao: Honda nema kres bar, ono ti je vise nosac maglenki, trazi Givi, Gp kompozit i skuplja varijanta da Seba pravi a skoro sam video ima i lik u Cacku pravi, bas radio Nc, 180 eura. Najelepsi mi je ovaj koji je na slikama koje je postavio @Skittles ne znam koji je ali lici na GP Kompozit. Btw GP mi kaze drug da je uzasno tezak. Ne bih bas tovario gvozdje ako ne moram…nesto izmedju bi bilo dobro resenje ovaj OEM je samo sminka. Ne stiti nista. Zastitis plastiku, a blok motora ko sisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Februar 15 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ima Gp a moj je Sebin, kod Gp mi se ne svidja ona budza sto viri al ona i treba da bi radilo posao, Skoro mi je bas pao motor i sve da kazem ok, jes zakačio korman al to je mozda sto mi bio u ruci pa pravo pao. Mogu ti posaljem link od tog iz Cacka pa vidi sta nudi i on. Kod ovih Givi i ostalih sto nisu vezani mislim da bi prvi pad sve nabio na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Februar 15 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Braja24 said: Najelepsi mi je ovaj koji je na slikama koje je postavio @Skittles ne znam koji je ali lici na GP Kompozit. Btw GP mi kaze drug da je uzasno tezak. Ne bih bas tovario gvozdje ako ne moram…nesto izmedju bi bilo dobro resenje ovaj OEM je samo sminka. Ne stiti nista. Zastitis plastiku, a blok motora ko sisa GP je moj, samo sam nalepio 3D nalepnicu sa Honda logotipom. Ne znam koliko je težak, al sa motora se najlakše skidaju kilogrami dijetom OEM je kao što reče Ranko, nosač maglenki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdelija 20 Napisano Februar 19 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Prodajem: 08P71-MKW-D01 Kit zastitne cevi, ili originalni rol bar za NC 750X. Cena 21000 dinara. Ukapirao sam da mi ne treba. U originalnom pakovanju samo otvorena kutija. Ovako izgleda: Promenio Februar 19 član zdelija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Februar 19 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2024. at 10:42, RankoBg87 je napisao: Kolega ima Gp a moj je Sebin, kod Gp mi se ne svidja ona budza sto viri al ona i treba da bi radilo posao, Skoro mi je bas pao motor i sve da kazem ok, jes zakačio korman al to je mozda sto mi bio u ruci pa pravo pao. Mogu ti posaljem link od tog iz Cacka pa vidi sta nudi i on. Kod ovih Givi i ostalih sto nisu vezani mislim da bi prvi pad sve nabio na motor. Pre sat vremena, zdelija je napisao: Pozdrav svima. Prodajem: 08P71-MKW-D01 Kit zastitne cevi, ili originalni rol bar za NC 750X. Cena 21000 dinara. Ukapirao sam da mi ne treba. U originalnom pakovanju samo otvorena kutija. Ovako izgleda: @zdelija ako je nekorišćen uzeo bih ga ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdelija 20 Napisano Februar 19 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan @Braja24, samo otvorena kutija, kupljen pre par dana. Imam i racun. Javi mi se na 063344475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Mart 6 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao opet da montiram podizaca kormana, ma nema sanse, sve sto moze od instalacije zategnuto haos, ne bi da ostetim nesto tako da to kod mene nece biti na motoru. https://www.aliexpress.com/item/1005005899852298.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 35 Napisano Mart 6 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, RankoBg87 said: Probao opet da montiram podizaca kormana, ma nema sanse, sve sto moze od instalacije zategnuto haos, ne bi da ostetim nesto tako da to kod mene nece biti na motoru. https://www.aliexpress.com/item/1005005899852298.html Ja sam na kraju odustao od toga… dodaj podizac kormana, stender, maglenke, hand guard, USB….nema kraja…. uzeh od kolege iznad hondin OEM crash bar…sad kad je sve tip top, stavih motor u oglase 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukki 11 Napisano Mart 6 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio podizač a na njega nosač. Zateže sajla kvačila. Prešo oko 500km ali ću kad nađem vremena da se pozabavim time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Mart 7 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene haos, moze da stane al korman mora da ide napred da bi bar malo labavo bilo a tako onda nista nisam dobio, podigao a odaljio, ne svidja mi se to kako stoji i ne verujem da cu opet pokusati da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukki 11 Napisano Mart 7 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako oćeš kad bude lepše vreme da se našemo da vidiš. Ja sam presrećan. Udobnije mi je i čini mi se da leša manje bole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Mart 7 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo hoću ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2726 Napisano Mart 7 Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako je kad je sa podizacem, dao sam drugaru jedne pa sam probao motor i ok je, ne svidja mi se kako to stoji kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...