Jump to content

Moto Zajednica

Lukki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Lukki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Jeste. Mislim da ću tako i ja.
  2. Hvala na iscrpnom odgovoru. Planiram prvo da probam ovo rešenje https://vi.aliexpress.com/item/1005005965842597.html?gatewayAdapt=glo2vnm.
  3. Skittles super si ga skockao:) Kaži mi da li ti u toku vožnje skakuće CarPlay. Ja uzeo nosač GP. Drma se ko blesav. Morao sam da skinem AA. I gde si uzeo nosač.
  4. Za jedno po sata krećem u vožnju. Ako si raspoložen da se nađemo javi se. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
  5. Čim bude +14C se čujemo pa se nađemo.
  6. Ako oćeš kad bude lepše vreme da se našemo da vidiš. Ja sam presrećan. Udobnije mi je i čini mi se da leša manje bole.
  7. Ja stavio podizač a na njega nosač. Zateže sajla kvačila. Prešo oko 500km ali ću kad nađem vremena da se pozabavim time.
  8. Evo od mene OEM. Spusti se dole ispod XADV. Ja uzeo centralni štender i bogme dugo ga čeko al ga dočeko:) 23YM-Adventure-Accessory-Brochure.zip
  9. Lukki

    NC750X 2016

    Gledali ovo pa mi tako rekli 23YM-NC750X-Accessory-Brochure-1.pdf
  10. Lukki

    NC750X 2016

    Da bas tolko rekli za njihov original 100e. Sacekacu ih jos malo. Hvala ti.
  11. Lukki

    NC750X 2016

    Evo i ja da se javim kad me kum Saxi vec najavio i predstavio. Motori su mi želja i ljubav još od malih nogu. Kao klinac sam se krajem 70-ih peo na ujakovu Jawu uživao i maštao. To je bilo prošlog veka a 2021 godine sam položio A2 kategoriju misleći da je to to i da je sasvim dovoljno. Međutim već posle drugog odlaska na Kosmaj mojim ljubimcem XMAX shvatio sam da je lepo ali da bi bilo lepše uživati na nečemu ozbiljnijem. Položio sam A (sledeće godine CE) kategoriju i kupio novog ljubimca crvene boje što reče Saxi za devojčice. I jeste, dosta je on zaslužan za moj izbor ali moram da kažem da je na moju odluku uticao i Aleksandar iz Honde za kog imam samo reči hvale. Motorče sam registrovo 3. 10. i evo danas uradio prvi servis na 1000km. I da malo se provozo:) I biće toga još. E imam i jedno pitanje. Jel neko kod Delte tj Honde poručio centralni štender. Ja jesam. A još me interesuje kolko se čeka.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja