Šoomi 46 Napisano April 9 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dejanmaksimovic37 said: Videću još za vizir pa se javljam. Što se tiče guma, nisam ni video koje su. Računam, nove su. Pogledaću ujutro. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Ovo su metzeler gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 8 Napisano April 10 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su metzeler gumeJesu Metzeler tourance. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 238 Napisano April 10 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, dejanmaksimovic37 said: Nisam stigao da slikam. Kasno sam ga preuzeo. Biće više za vikend. Mada, uspeo sam da provozam sat-dva . Uživanje! Može li neko da posavetuje na kraju koji vezir? Givi, Puig ili Ivan? Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk Imam ja nov Givi vizir u ponudi, mogu ga sutra poslati, 11400 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 5 Napisano Subota u 10:53 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Puig vizir i stvarno sam zadovoljan. Nije presirok 33 cm i 54 cm visine i lijepo ide uz liniju motora. Ja sam visok 188 i udar vjetra osjecam tacno iznad vizira kacige. Uzeo sam blago zatamnjen zbog boje motora. Evo jos jedna preporuka nemojte uzimati nosac mobitela kao na slici,jednostavno to ne funkcionise i mob se stalno izvlaci iz nosaca. Ako neko ima dobro iskustvo sa nekom vrstom nosaca za NC molim za predlog. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 320 Napisano Subota u 14:50 (promenjeno) Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Takozvani PushLock (crveni) kineska kopija QuadLocka (plavi). Na Aliexpresu desetak eur sa 2 adaptera koja se zalijepe na maskicu mobitela. Na desnoj strani kormana je idealno za montazu tako da telefon stoji poprecno. Evo cetvrtu sezonu radi posao Promenio Subota u 14:52 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3923 Napisano Subota u 15:14 Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene, dobra stvar. Samo sto cu uzeti drugu masku, malo nervira nosac na telefonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 5 Napisano Subota u 15:44 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Limeni67 je napisao: Takozvani PushLock (crveni) kineska kopija QuadLocka (plavi). Na Aliexpresu desetak eur sa 2 adaptera koja se zalijepe na maskicu mobitela. Na desnoj strani kormana je idealno za montazu tako da telefon stoji poprecno. Evo cetvrtu sezonu radi posao Nasao i narucio na Aliexpresu hvala na pomoci i jos kako ste rijesili punjenje mob ili navigacije. Ima li neko bolje rijesenje od Hondinog usb punjaca a da izgleda kulturno na motoru? Promenio Subota u 15:46 član deki77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 320 Napisano Subota u 15:45 (promenjeno) Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 https://a.aliexpress.com/_EufW93O Uzeo ovaj. Adapter dodje tacno u sredinu. Telefon ko marinac spakovan unutra. Drzim ga u trapu pa kad podjem na turu montiram umjesto civilnog. I mene je nervirao pa sam tako rijesio @deki77 Hondin punjac u trapu. Kabl usb c na b provuci na korman i to kroz rupu kroz koju prolazi onaj gumeni osigurac sto drzi alat u trapu. Malo treba prosiriti rupu samo malkice. Kada ti treba struja na kormanu samo ukacis taj kabl kojeg u poluvremenu drzis fino smotanog. Tako sam ja poslozio. Ovaj OEM Hondin USB se MOZE montirati bez skidanja plastika sa strane vec sa skidanjem unitrasnje plastike trapa i plastike koja pokriva bravu/filter zraka. Napatio sam se ali moze. Promenio Subota u 15:54 član Limeni67 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 5 Napisano Subota u 15:49 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Link za nosac mob kome treba ima cak i ublazivac vibracija: I just found this on AliExpress: BAM1.68 | Anti-shake Motorcycle Bike Phone Holder Shock Absorber Phone Bracket Vibration Damper Self Lock Bicycle Handlebar Mount Stem https://a.aliexpress.com/_EGHtVva Promenio Subota u 16:25 član deki77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 5 Napisano Subota u 15:53 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Limeni67 je napisao: @RankoBg87 https://a.aliexpress.com/_EufW93O Uzeo ovaj. Adapter dodje tacno u sredinu. Telefon ko marinac spakovan unutra. Drzim ga u trapu pa kad podjem na turu montiram umjesto civilnog. I mene je nervirao pa sam tako rijesio Mislio sam na punjac za mob ili navigaciju. Ima ih na Aliexpresu more razlicitih. Nesto sto je vec neko nabavio i montirao i pokazalo se dobro a da ne strci na motoru da se moze lijepo upakovati? Promenio Subota u 16:17 član deki77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 5 Napisano Subota u 15:57 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Limeni67 je napisao: @RankoBg87 https://a.aliexpress.com/_EufW93O Uzeo ovaj. Adapter dodje tacno u sredinu. Telefon ko marinac spakovan unutra. Drzim ga u trapu pa kad podjem na turu montiram umjesto civilnog. I mene je nervirao pa sam tako rijesio I to je vrlo bitno da maska CVRSTO drzi mob jer je sva sila na njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1523 Napisano Subota u 21:36 (promenjeno) Drug član, 2019 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzimate quadlock ili kopiju obavezno uzmite sa damperom tj ublazivacem vibracija. Nije skup dodatak pogotovo za kopiju quadlocka a radi posao super. Evo kako izgleda sa I bez. Promenio Subota u 21:38 član bopk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Besni_fokic 1 Napisano Ponedeljak u 20:57 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2025 at 10:38 PM, SaleKg said: Za originalni nosač i kofer ne treba međuploča i brava se montira prema ključu za paljenje kao i bočni koferi tako da se koristi samo jedan ključ. Ja moj centralni više ne koristim pa bi ga prodao ako nekog zanima. Ima alu sivu masku, nemontiranu! Pozdrav, koja je cena, ako je jos aktuelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 1 Napisano pre 23 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Da li neko prodaje originalni nosac za zadnji kofer?Moze i u kompletu sa koferom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 8 Napisano pre 16 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran Puig touring vizir. Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 8 Napisano pre 16 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran Puig touring vizir. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...