Limeni67 312 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Fina je bas, sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano Mart 23 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo sa izduvom, duvao je bas vetar pa ne mogu da procenim, za sad mi nista ne smeta, bez db se vozio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 1 Napisano Mart 30 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,da li neko prodaje originalni nosac kofera? Moze i sa koferom u kompletu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano Mart 30 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, ADV350 je napisao: Drustvo,da li neko prodaje originalni nosac kofera? Moze i sa koferom u kompletu? Procitaj u nazad za jeftinije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 251 Napisano Mart 30 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano Četvrtak u 18:36 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine 10 marta ga kupio a 3 aprila registrovan. Prešao sam 13.500km, prošle godine se slabo vozilo zbog mojih nekih problema ali zato ovu godinu već planiramo svašta nesto od vožnji. Vec napisano vise puta. Motor je takva kakva je i kome nesto smeta neka ga menja. Za ovo što ga koristim meni zavrsava sve i nemam potrebu da menjam ( jednog dana rado bi Transalpa ili Afriku). Neki dana sam se vozio ceo dan i bukvalno osmeh od uva do uva, ne menjam do daljneg. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1419 Napisano Nedelja u 17:39 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupim ja neki laserski nišan na alli-ju za 4-5 evrića, zašrafim magnetić i eto uštede 50 evra! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano Nedelja u 19:14 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo super resenje, imam i ja neki pa cu smislim nosač, hvala za ideju Uzeh Givi vizir, hvala kolegi @SQTR sto poslao link oglasa u Sloveniji. Kaze Slovenac na prodaju iz razloga sto ne moze da se stave ni jedne zasite ruku. Stavim vizir, udaraju zastite. Kod mene u firmi gde radim se vodimo time da sve dok je aparata i brusilice moze da se popravi i napravi. Skidaj nosac, brusilica, savijaj ponovo, busi drugu rupu, test, prolazi, daj drugu stranu i sve super. Jos ostaje da se testira vizir. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 251 Napisano Nedelja u 21:58 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SaleKg je napisao: Kupim ja neki laserski nišan na alli-ju za 4-5 evrića, zašrafim magnetić i eto uštede 50 evra! Izvini, ali čemu služi taj laser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2851 Napisano Nedelja u 22:54 ODUSTO OD DIJETE, 2745 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da se proveri da li je lanac pravilno postavljen-podešen, da ne ide ukoso ka prednjem lančaniku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano juče u 06:45 Zainteresovan, 363 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Javljaj utiske sa voznje i kakva je sad zastita od vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano juče u 06:56 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Javim ovih dana cim se vreme prolepsa. Neko je u nekoj temi pisao da ima isti i da mu vetar stvara neki pritisak u kacigi pa je hteo da proba da otvori vizir kao sto ima fabricki. Javim cim probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1566 Napisano juče u 10:41 I N S T R U K T O R, 1216 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti samo piše Kappa. Zavisi šta očekujete. Ako hoćete da bude kao u kolima, da nema daška vetra, neće da može. Ja sam se vremenom smanjio sa 178cm na 175 cm i meni je odličan, brzine 120-140 ne osećam. Sad, ako je neko viši i ako mu baca na pola kacige onda dolazi do bacanja glave levo-desno i nije prijatno. Vizir je ok ako štiti do vrata a kaciga je potpuno izložena vetru ili ako štiti i veći deo kacige. Kad udara na pola kacige onda je problem. Više puta sam se tako zeznuo i kupio veći vizir a ispadalo je kasnije da je fabrički bio bolji, upravo zbog tog bacanja udara vetra direktno po sred kacige i onda glava radi "vobing" . 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 45 Napisano juče u 13:30 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan Taj Kappa/Givi vizir je mene sluzio extra, neuporedivo je bolje od OEM, cak uz malu korejciju ugla nosaca stitnici za ruke nisu kačili, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3756 Napisano juče u 13:35 Drug član, 2117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki je haos, na 120 skida kacigu s glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1419 Napisano juče u 19:25 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pisao ranije u vezi tog vizira. Štiti dobro, nema udara vetra u kacigu i neprijatnog talasanja iako gledam iznad vizira (180 visok). Moj problem je što se javio neki neprijatan šum u kacigi (Nolan 90.2) da sam na dužim vožnjama hteo da izludim. Problem sam u potpunosti rešio sa malim deflektorom sa allija. Taj vizir nema prorez u donjem delu kao original turing ili običan vizir pa sam mišljenja za zbog toga pravi neku vrstu podpritiska i prouzrokuje buku. Plan je da napravim identičan prorez kao na oem voziru ali nikako da izdvojim vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li još neko čeka isporuku sajamskih motora?Ja sam prošle nedelje u četvrtak platio i registrovao motor i od tada me zavlače da je gužva u servisu i da ne znaju kada će sklopiti motor.Konstantno pomeraju rečenicom "nažalost, neće biti sutra".Radi se o Delti iz Beograda. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, dejanmaksimovic37 je napisao: Da li još neko čeka isporuku sajamskih motora? Ja sam prošle nedelje u četvrtak platio i registrovao motor i od tada me zavlače da je gužva u servisu i da ne znaju kada će sklopiti motor. Konstantno pomeraju rečenicom "nažalost, neće biti sutra". Radi se o Delti iz Beograda. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Ja rezervisao novi model.Kazu kraj maja,pocetak juna.Za sajamski model bi trebalo brzo da ide.. nisu imali veliki broj motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanmaksimovic37 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio zakasnio za stari model, međutim kada sam otišao da rezervišem novi model, oslobodio se jedan stari zbog neodobrenog kredita. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...