Jump to content

Moto Zajednica

HONDA NC750X 2023

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Забрањено је постављање било каквих стробова, можеш да добијеш лепу казну ако те нахватају тако да не размишљај о томе :)

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Honda NC750DCT
9 minutes ago, Arakis said:

Забрањено је постављање било каквих стробова, можеш да добијеш лепу казну ако те нахватају тако да не размишљај о томе :)

Hvala na odgovoru. Uvazicu savet. Totalno sam bez ideje za asocijacijom na vozila mup-a, ne mora da bude plavo belo, ima kao 8 boja...cisto radi vece uocljivosti. Sta vi koristite u te namene? Gledano od pozadi pozicija i stop su bas tuzno vidljivi :( 

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Размишљај о монтажи ЛЕД трака на кофер позади, тиме ћеш знатно повећати видљивост. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1625 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Kres bar imas par opcija, Gp kompozit, covek na plavim horizontima, Seba na Miljakovcu, jeftinija varijanta Cacak da se pravi kao i kod Sebe, 

Maglenke Aliexpres zavrsavaju dobar posao, prelistaj temu, kvacilo nas je nekoliko, skoro sve sa alia imaju tri rezima, slabije, jace i strob, neke imaju i zuto svetlo i to je po danu bolje od belog. 

Cekam da mi dodju maglenke sa zutim svetlom. 

Nece ti biti 0km, proba fabrika i nasi kad sklope, moj je bio sa 1.3km. 

Sretno. 

I da, vidi koje si gume dobio, ako si dobio Danlop planiraj odmah da menjas ili probaj s njima da nesto resis, gume su teski haos, presao sam 10k km, bukvalno patnje i straha, stavio nove ma preporodio se, 6 puta vozljiviji motor, ma promena da ne mogu opisati. 

• U prolazu, 17 postova
1 hour ago, RankoBg87 said:

Kres bar imas par opcija, Gp kompozit, covek na plavim horizontima, Seba na Miljakovcu, jeftinija varijanta Cacak da se pravi kao i kod Sebe, 

Maglenke Aliexpres zavrsavaju dobar posao, prelistaj temu, kvacilo nas je nekoliko, skoro sve sa alia imaju tri rezima, slabije, jace i strob, neke imaju i zuto svetlo i to je po danu bolje od belog. 

Cekam da mi dodju maglenke sa zutim svetlom. 

Nece ti biti 0km, proba fabrika i nasi kad sklope, moj je bio sa 1.3km. 

Sretno. 

I da, vidi koje si gume dobio, ako si dobio Danlop planiraj odmah da menjas ili probaj s njima da nesto resis, gume su teski haos, presao sam 10k km, bukvalno patnje i straha, stavio nove ma preporodio se, 6 puta vozljiviji motor, ma promena da ne mogu opisati. 

Prelistao sam temu,manje vise sam video sve sto si rekao. Ovi crash barovi su mi trenutno prva zedj, ali sam video neke ukre da prave nesto drugacije od ovoga sto ima kod nas u ponudi, cini mi se da stiti vecu povrsinu. Sad ispitujem to. Kad bi negde bio neki blueprint bilo bi zgodno, vidim da je 25x1.5mm, e sad uglove bi valjalo videti na tom njihovom...Puig koji ima u ponudi (onaj malo bocni) je lagan za domacu radinost. Maglenke sam porucio sa temu-a, ali sam mislio te strobove da stavim, jer jos vise skrecu paznju, ali ne lezi vraze covek rece da se ne sme, pa eto poslusacemo. Gume jesu dunlop, video sam da si ih nakudio max, al nema sad vajde menjati novo...trazio sam bridgestone ili micheline, ali nije postojala opcija cak ni uz doplatu. Nisam video sta je na satu, kad sam dosao kuci bilo je 7km, od omladinskih brigada do balkanske, dakle mozda je bilo nesto na satu pre, ali nisam video od uzbuDZenja :) 

• Sviđa mi se 1

Moji su od Sebe, jesu malo glomazni, padao mi je dva puta u mestu, korman stigne ali ostalo nista, padao mi na desno a kod lonca imam slajder tako da nista nema od oziljaka.
Gume gledaj da menjas prvom prilikom, tek ces onda moci da uzivas.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Honda CRF1100L AfricaTwin

Ja sam kupio u Louisu, 209 eur, Honda OEM. Ako imaš nekog da ide za Beč, neka ti donese. Montaža u 15 minuta.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 17 postova
7 minutes ago, Firmopisac said:

Ja sam kupio u Louisu, 209 eur, Honda OEM. Ako imaš nekog da ide za Beč, neka ti donese. Montaža u 15 minuta.

WWW.MOTTOVORON.COM

Honda NC750XD / NC700XD сrash bars engine guard for DCT gearbox - buy in the online store MottoVoron ✔ Affordable price ✈ Worldwide delivery.

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD

Pozdrav drugari,

da se i ja pohvalim novim dodatkom za mog dobrog i vernog LoreNCa.

Nosac3.thumb.jpg.df0ab764d6374048c08155b604f12931.jpg

Pošto supruga i ja dosta putujemo, dosta dugo sam tražio pravo rešenje za podešavanje vizira u zavisnosti od uslova i puteva kojim se vozimo. U početku sam stavljao produžetak vizira, pa sam naručio podizače sa Alija i sve su mi to bila "kabasta" rešenja. Guglajući po netu naleteo sam na ovaj Windshield kit, jer me nerviralo da stalno odvrćem i zavrćem šrafove podizača non stop. Za sad se, u gradskoj vožnji, odlično pokazao. Čekam malo lepše vreme pa da ga testiram na otvorenom putu.

Vizir može da se pomera po visini, a može i da se podešava nagib vizira u tri tačke. Postoji nekoliko opcija naručivanja, samo podizač, podizač sa dodatkom podešavanja nagiba i zadnja opcija, komplet podizač sa ovim nosačem za npr. navigaciju. U zavisnosti od opcije zavisi i cena. Meni je nosač brzo stigao i što me iznenadilo, nisam platio carinu. Evo još par fotki i link ka proizvodjaču, pa možda nekome bude interesantno.

WWW.PALMERPRODUCTS.CO.UK

We are pleased to announce the availability of our windshield adapter specifically designed for the latest Honda NC750X. The kit repositions the standard screen slightly further away from...

Nosac2.jpg.0d0234bc9f352b62e76ad74208d577d5.jpg

1726554695906.thumb.jpg.ebdf1c94bbcad9a6a0e822eac05966b1.jpg

1726554695817.jpg

1726554695885.jpg

• Sviđa mi se 7

• Slow rider, 936 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Bravo, odlican gadget za NC, verovatno svima nama treba ovo

• Sviđa mi se 1

Super stvar.
Sad je pitanje sa kojim vizirom, imam Ivanov ko jedro pa opet preko 120 susti kaciga ubi, kad podignem nastavak bude ok.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X
Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao:

Super stvar.
Sad je pitanje sa kojim vizirom, imam Ivanov ko jedro pa opet preko 120 susti kaciga ubi, kad podignem nastavak bude ok.

Iz moga iskustva

Ili se skroz sakriti iza visokog vizira kao postar

Ili pravilno montirati kvalitetan wind-spojler na nesto manji vizir

Treceg nema odnosno ima vjetra koliko ti dusa hoce

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD

Drage kolege, posto sam kupio ovaj nosac, poklanjam stari podizac i nosac sa Alija. Dakle, stanje polovno. Ja sam radnim danima na relaciji Zemun-Vracar pa ako nekome ko je iz Bg odgovara. Naravno mogu i da posaljem ukoliko se javi neko van Bg-a.

podizac.thumb.jpg.7c17e939aa86ca7c484168632d26fdf6.jpgbracket.jpg.d84575c68eae87c1d2180c51f1e57f86.jpg

• Sviđa mi se 2

I dalje tvrdim da je gas preosetljiv. 

Da li je neko trazio resenje, da li je pitao u Hondi da li ima neki abdejt mape da se to ispegla? 

Sto se tice modova to nista, isti djavo, probao sam Transalp, druga dimenzija, normalno sve. 

Pisao sam pre, niko nista, kao to je tako, meni to nije realno, nema 200 ks pa da bude agresivan. 

Kad vozim drzim ruku na tegu i nekad stegnem mali prst ma opet se pomera, prosto ne moze glatko da se vozi. 

• U prolazu, 26 postova

Wind deflektor sa Alija... neko je pisao o tome iznad... odlična stvar, ja sam na mom NC-u postavio i stvarno pravi razliku. Dva nosača ima. Problem je što je guma na dodirnim površinama loša i na većim brzinama počinje da vibrira taj nosač i guma počinje da kliza, na kraju ti otpadne ceo deflektor ako ne primetiš ili kasno primetiš. Ja sam na auto putu shvatio u poslednjem momentu i uhvatio ga rukom da ne odleti :) Ne pitaj kako sam stao posle.

Uglavnom, mišljenja sam da je to ok rešenje na standardni vizir, ali zahteva malo improvizacije - potrebno je probušiti vizir u dve tačke i postaviti deflektor tako da ga možeš fiksirati zavrtnjima i samokočivim navrtkama. Ne zaboravi da sa obe strane postaviš gumene platne jer ako budeš imao direktan dodir metala sa pleksiglasom deflektora i vizira - prsnuće na prvoj vibraciji.

• Sviđa mi se 1

Uzeo i ja dve vrste, za onaj sto ima dv aplasticna nosaca kaze drugar da ga zasrafio, meni zao fabricki da busim, ovaj sto mi je sad na motoru od Ivana njega bi i mogao, kad stignu videcu sta cu.

• U prolazu, 26 postova

I meni bilo žao da bušim pa sam kupio touring vizir Givi, samo mi malo deluje poštarski pa me to nerviralo.

Ali pošto se rastajemo svakako, onda se više i ne nerviram :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja