MaxiS 2658 Napisano Mart 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon iz naslova, prilicno dobro izgleda, obzirom da ga imam 6 godina. Uz njega ide zastitna maska, ali ne i punjac. Naravno, ostaje meni. Ima Amoled ekran (kad se bas nazire na beloj povrsini, vide se malo "duhovi" Nista strasno, i ne obrati se paznja, po gotovu na sarenoj podlozi koja je na 90% funkcija. 3/32 memorija. Always on, IP68, water resistant (bar je bio pre par god ) Baterija dobro drzi. Sve u svemu ok telefon. Bio moj, pa zenin, i osmog sam se otvorio i zeni kupio novi tako da ovaj ide na prodaju. U sustini, za neke klince vise nego dobra opcija. Ili mozda kao GPS i google mape... sta znam... Cena 50€, prosto me zao da ga dam za manje para. Ako ga ovde ne prodam, bice i na KP za 60€ Komunikacija ovde ili na pp, zbog posla ne stignem uvek da se javim na telefon, a ovo otvaram vise puta dnevno Klikom na sliku, otvarate je u vecoj rezoluciji... Promenio Mart 10, 2023 član MaxiS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...