X8 Vračar 4860 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan metodom komfornog *konformnog 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 97 Napisano Mart 17, 2023 U prolazu, 90 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Komfornog....evo i cenovnika za predstojeću sezonu. Ja se odjavljujem od praćenja Yamahine ponude motocikala zbog za mene neverovatnog povećanja cena koje su totalno nerealne i podivljale. Zar treba dati za skuter od 125cc 4340e a za nmax 150 4540e....sve su cene po meni skroz nerealne a prateći ponudu i karakteristike većeg broja modela, uverio sam se da su skoro svi modeli sa određenim nedostacima i da bez obzira na takvo stanje proizvođač uglavnom iz godine u godinu samo " došminkava" a ne radi na rešavanju mana koje i dalje verno prate 80%modela poput ogibljenja ponajviše. Suzuki i honda za mene daleko drugačije pristupaju novonastalom tržištu u ovom sadašnjem vremenu, model motora koji ću kupiti biće jedan od ova dva brenda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 97 Napisano April 23 U prolazu, 90 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2023 at 6:37 PM, DAR'C NS said: Komfornog..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...