X8 Vračar 4860 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan metodom komfornog *konformnog 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 61 Napisano Mart 17, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Komfornog....evo i cenovnika za predstojeću sezonu. Ja se odjavljujem od praćenja Yamahine ponude motocikala zbog za mene neverovatnog povećanja cena koje su totalno nerealne i podivljale. Zar treba dati za skuter od 125cc 4340e a za nmax 150 4540e....sve su cene po meni skroz nerealne a prateći ponudu i karakteristike većeg broja modela, uverio sam se da su skoro svi modeli sa određenim nedostacima i da bez obzira na takvo stanje proizvođač uglavnom iz godine u godinu samo " došminkava" a ne radi na rešavanju mana koje i dalje verno prate 80%modela poput ogibljenja ponajviše. Suzuki i honda za mene daleko drugačije pristupaju novonastalom tržištu u ovom sadašnjem vremenu, model motora koji ću kupiti biće jedan od ova dva brenda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...