siera 7 Napisano Mart 8, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan bajkeri Korisničko ime Siera inače se "odazivam" na ime Rade Nisam bajker nemam motor biciklu, trotinet, jedva umem i peške da idem Prelazim mnogo kilometara godišnje svih 12 meseci. Pravila po običaju nisam pročitao, ali neću ih ni kršiti. Ima me na raznim forumima, imam i jedan svoj o drumskom transportu. Imam i par svojih FB grupa, malo nas je taj FB ubio pa su forumi smanjili aktivnosti. Nadjoh ovde jedan lep text o svetlima a mene uvek nešta zanima od te neke tehnike. Vidim kod mene u ČA već su isterali motore a bogami isto to i policija juče vozi. Danas ih nisam spazio. Kroz Čačak možete se uvek svratiti na kafu, zvao bi na pivo nego ne da zakon 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11188 Napisano Mart 8, 2023 Ne silazi, 2580 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rade, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8346 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siera 7 Napisano Mart 8, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Nema Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na prijemu, rekoh na početku nisam bajker, ustvari nikad nisam ni seo na motor Imam dobrih drugara bajkera godinama se družimo razmenjujemo iskustva sa puteva, družimo se pijemo pivo, sedimo kod Mančule na Moravi Nerviraju me ovi sa decibelima koji mi projure prometnom ulicom u popodnevnom i noćnom odmoru koje čujem kilometar ranije i još kilometar kad prodju a sa povijenom tablicom ispod zadnjeg sedišta. ali šta raditi Ova sezona nije počela lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...