N.F.S. 22068 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, eno izneo sam utiske u temi "cbf 1000", stavio auspuhe koji su masivniji, kupio gume nove... Lepo se vozi, lepo se cuje ali muka za videti, 160 guma nazad izgleda bas jadno! Izduvi sada stoje i nesto sire pa je utisak ukupni jos ogavniji Felna je "5 i po specifikacijama i standardno prihvata 170 gumu, nas Jevta vozi na cbf i istoj felni 180 sirinu. Ima li ko gumu koju je zamenio a da ima zivota jos za par km u njoj? Voleo bih da probam moze li stati u blatobran i kako se vozi... Platio bih nesto sitno za ovo svoje testiranje ili primio na poklon Evo kako to sada izgleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/a56mtKBxhK0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Нешо, ја имам онај Metzeler М7RR али буквално има још километар живота. Верујем да може да ти послужи за пробу. Ако ти шта значи могу сутра да ти пошаљем. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 1, 2023 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se to samo čini da se jačina svetla ne menja nego samo blinka? Ne znam koliko je to baš dobro??Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsice ako nista, baci sliku... Aj da sacekamo malo ako se slazes, da vidim ima li ko jos. Da je eto odvezem do Sokobanje i nazad, dovoljno za probu. Ukoliko se vozi normalno i ne kaci nigde presao bih na tu musku dimenziju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo blinka Bane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, N.F.S. je napisao: Zavrsice ako nista, baci sliku... Aj da sacekamo malo ako se slazes, da vidim ima li ko jos. Da je eto odvezem do Sokobanje i nazad, dovoljno za probu. Ukoliko se vozi normalno i ne kaci nigde presao bih na tu musku dimenziju Ма мени стоји и смета, хтео да правим сто од ње и још неких гума, али никако да нађем времена за то. Стоји ти на располагању ако не нађеш неку у бољем стању, само јавни. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 1, 2023 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Samo blinka Bane...Iskreno ja bih namestio da je pozicija pozicija a stop da binka tj. da blinkne tri četiri puta pa ostane upaljeno. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam poceo da obilazim oko jelkica koje sam posadio u gume koje ovde trazim ... Em da ostetim rasad (a guma je i postavljena kao zastita za mlado stablo) em da to perem, moz" misliti na sta bi kada licila i iznenadjenje za Marinu... Pa brisanje peskirima Sto duze razmisljam sve mi izvodljivije izgleda!!! Na srecu javio se Mr.Wolf, donirace za test potrebno, hvala Marko kao da sam uzeo, hvala Wolfe. Temu zakljucavam, a proba, montaza, impresije, slike ce biti na uvid tamo u temi CBF1000. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...