bigbad86 825 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Alekre posto ti je okrugao far mislim da kockasti retrovizori ne bi legli. To je vise za motore iz 80-ih godina, pogotovu sa kockastim farovima. Nadji neke kao tvoje a vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12815 Napisano Octobar 11, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno 1000km verovatno, nece mu skoditi nista heh' pa na prolece... Hvala na savetu. Retrovizore, jbg. Nemam bas neki izbor, mislim, imam ali kostaju 50 eur komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ferdinand Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima gde radite ove prepravke sedista?vidim i kolega Alekre ima na slican fazon.koliko to kosta ? predpostavljam da je mekse i udobnije od fabrickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ferdinand Videh li ja juče ovaj motor u Balkanskoj? Stajao sam pored njega par minuta, čisto da znaš da nisam planirao da ga kradem, samo sam uživao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12815 Napisano Octobar 21, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima gde radite ove prepravke sedista?vidim i kolega Alekre ima na slican fazon.koliko to kosta ? predpostavljam da je mekse i udobnije od fabrickog Kod Bobana u Zemunu, cena od 80 do 160 eur zavisno od toga sta zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na svom GPZu već 4 godine (od kad ga imam) vozim kombinaciju 120/60 i 150/60. Od ovoga što je arnyman napisao nisam primetio ama baš ništa. Jedino što se primeti je da se teže obara do kraja tj. ostajaće ti one linije po gumi (chicken stripes), ali ako se potrudiš možeš lako i to da skineš. Sada na ZZRu 1100 imam gumu od 190 pozadi i mnogo teže se obara od GPZa, stoji da je ceo stil vožnje drugačiji ali mislim da šira zadnja guma na GPZu nema nekih velikih mana koje običan vozač može da primeti, a mnogo lepše izgleda Zato sto nisi probao standard. Da je gpz predvidjen za siru gumu bila bi standardna 150,ne 130,ja sam vozio nesto kratko 140, tako sam kupio motor,dok nisam stavio nove u standardnoj dimenziji i ne mogu da se porede. @Sinclair Dobro odravas vozilo,zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ferdinand Videh li ja juče ovaj motor u Balkanskoj? Stajao sam pored njega par minuta, čisto da znaš da nisam planirao da ga kradem, samo sam uživao. Jeste parkiran u Balkanskoj preko dana, ali je tu pod budnim okom...nema opasnosti od "neovlašćenog otuđivanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 22, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan @Sinclair Dobro odravas vozilo,zadovoljan sam Hvala! Ako ti tako kažeš, onda sam sigurno bar nešto uradio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan @Marko A može i to da bude razlog E pa i ja da odjavim iz sekte jer je moj GPZ dobio novog vlasnika, tako da sam od sada samo simpatizer ove grupe A ti Djole da mi svejedno vratiš KLjUČ!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12815 Napisano Octobar 22, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, kakvi su utisci posle GPZ? Da li bi ga kupio ponovo, jesi li bio zadovoljan, sta ti se svidjalo, sta ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan GPZ je za mene bio pravi studentski motor (a i kupio sam ga od stipendije). Mala potrošnja, jeftina registracija, neće vas obrukati na semaforu, zadovoljavajući za putovanja (mene je vozio 2 puta na more, jednom u sloveniju, na sva tri BJB relija i puno vožnji). Preporučio bih ga svakom ko hoće da predje na veće kubikaže. Jedina mana koju sam primetio je manjak snage kada je dvoje na motoru, a sada kada sam prešao na 150 KS manjak snage i kada sam sam na njemu , no za svojih 500ccm to je odličan motor. Ja sam za 3,5 godine koliko je bio kod mene prešao skoro 40.000 sa njim i sad da li sam imao sreće ili je do motora, ali ni jedan kvar nisam imao. Menjao sam mu samo redovno ulje i to je bilo to. Čak sam uspeo i da izletim sa njim u krivini u neku njivu tako da sam i taj deo obavio Sve u svemu za GPZ me vežu lepe uspomene i svakako da bih voleo da ga imam opet kad mi se ukaže prilika da mogu da izdržavam više motora, za sad sam ga prerastao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Octobar 27, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan za sad sam ga prerastao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Octobar 27, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A ti Djole da mi svejedno vratiš KLjUČ!!! :D davratiš, da vratiš... možda nekom ustreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan A ti Djole da mi svejedno vratiš KLjUČ!!! :D davratiš, da vratiš... možda nekom ustreba. koji ključ?! biće, biće...kome god da zatreba nek se javi, pozajmim mu ja ovaj moj Banetov ključ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banowatz 10 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG - Autokomanda Prijavi odgovor kao problematičan Ferdinand Videh li ja juče ovaj motor u Balkanskoj? Stajao sam pored njega par minuta, čisto da znaš da nisam planirao da ga kradem, samo sam uživao. I ja ga stalno vidjam u Balkanskoj, preko puta Moskve. Zivim dole u Gavrila Principa . Najlepsi GPZ koji sam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ferdinand Videh li ja juče ovaj motor u Balkanskoj? Stajao sam pored njega par minuta, čisto da znaš da nisam planirao da ga kradem, samo sam uživao. I ja ga stalno vidjam u Balkanskoj, preko puta Moskve. Zivim dole u Gavrila Principa . Najlepsi GPZ koji sam video. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan koliko para i odakle si? mozda bi moj drugar kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudim, ima jedno pitanje... Zinuo mi auspuh na er 5 ici, ima par rupica pa razmisljam da uzmem neki drugi. Popravicu i ovaj pa da mi stoji u rezervi. Da li je iko stavljao auspuh sa motora od 600ccm na motor od 500ccm? Znam da obrnuto ne bi trebalo jer bi agregat imao poteskoca da izbaci onoliko gasova koliko je predvidjeno. Imam neku varijantu da uzmem auspuh sa kawasaki ZX6R pa me zanima da li je iko radio ovakav manevar i kakva su misljenja i iskustva? Oko kacenja bi vec nesto smislio, to se uvek da nabudziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12815 Napisano Novembar 16, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, ali bih mogao da ti predlozim nesto. Ja sam na svojoj ER-5ici promenio auspuh. Gledaj da to sto budes montirao bude lepo i tehnicki kulturno uradjeno jer ce ti u suprotnom mnogo uruzniti motor. Moj savet ti je da pozoves Roberta iz Ade, ja sam kod njega kupio lonac a uz to mi je prepravio izduvnu cev tako da sada nije u celini vec se navlaci i vezuje oprugama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom imam sistem srafljenja po meni licno bolji od navlacenja. Isto after market je. Moj stoji original NOV bukvalno nije bio preso ni 8000km kad je promenjen za sadasnji. Pa ako oces original javi se ce dog oko cene nije frks. Mora otvorim temu za moj bajk da ne gusim ovde sta sam sve menjao naravno bez potrebe xeexex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12815 Napisano Novembar 17, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hah ajde baci slikice da vidimo Kawu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan @ Alekre Znam za Roberta iz Ade, ali cu to ipak zaobici, izmedju ostalog to je trenutno van domasaja mog budzeta. Hvala u svakom slucaju. Mozda jemoje pitanje vise za garazu... @Bukovski Javicu se na pp, ajde stvarno daj neku sliku kawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam postao vlasnik gpz 500 s 1988god. Zanima me posto ima na sebi auspuhe rucne izrade koje je radi jedan drugar sam inace predhodni vlasnik bez ikakvog proracina tacnije ujak mu ima firmu za proizvodnju svega i svaceka od INOXA pa je on lepo otisao tamo i napravio par auspuha tacnije topova i namontirao. Da li posto nije nista radio proraciunato moze tu nesto da mi zezne motorce??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Od skoro sam postao vlasnik gpz 500 s 1988god. Zanima me posto ima na sebi auspuhe rucne izrade koje je radi jedan drugar sam inace predhodni vlasnik bez ikakvog proracina tacnije ujak mu ima firmu za proizvodnju svega i svaceka od INOXA pa je on lepo otisao tamo i napravio par auspuha tacnije topova i namontirao. Da li posto nije nista radio proraciunato moze tu nesto da mi zezne motorce??? Ne može ništa da "zezne", osim ako nije nešto baš žešće zas..ao pri konstrukciji pregrada. Uglavnom se dešava ili da dobiješ malo snage na niskim obrtajima a izgubiš na visokim (ako stavi manji presek cevi) ili da izgubiš snagu na niskim a dobiješ na visokim obrtajima (ako stavi veće preseke cevi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...