Ivanrsvb 347 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dečak sa Beverly 300- Aleksandar Daaa on :-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemu ja ti i Aleksandar u Vajsku na moto skup 17 jula bice nas kolega Motorcyclist?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nas usporavao xaxaxaxaxa Brate, znači vozi za medalju i on i ti, respect- Fali nam bata Rade još 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 28, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nas usporavao xaxaxaxaxa Brate, znači vozi za medalju i on i ti, respect- Fali nam bata Rade jošNe zezaj i ti sasvim ok vozis ne tripuj se na Avali smo te cekalo bukvalno 30 sekPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Biće dana, idemo opet. Samo da nam ne uvedu polizei stunde xaxaxa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jesi primetio da mi pali pod sauhom i vruć i hladan, čudno. Al odmah spustim sauh i on ok radi normalno. Možda filter vazduha, smeša goriva, ko će ga znati, gpz je to. U vožnji nema problem, ne štuca,vuče, lepo radi. Šta sam još primetio, kad nizbrdo kočim motorom drugom, a visoki obrtaji, hoće da iskoči iz brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16672 Napisano Jun 28, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Atorn said: Jesi primetio da mi pali pod sauhom i vruć i hladan, čudno. Al odmah spustim sauh i on ok radi normalno. Možda filter vazduha, smeša goriva, ko će ga znati, gpz je to. U vožnji nema problem, ne štuca,vuče, lepo radi. Šta sam još primetio, kad nizbrdo kočim motorom drugom, a visoki obrtaji, hoće da iskoči iz brzine. Prva generacija je imala taj manji problem izbacivanja iz druge sto je kasnije na drugoj poboljsano. Mada moguce da je istrosen selektor brzina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 28, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neće on da izbaci na ravnom pri kočenju motoeom, samo nizbrdo. Čudno. Možda nosač motora, pa da utiče nekako na menjač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko iz prakse, koji su prvi simptomitog čuvenog lošeg magneta? da li su to zvukovi, povremeni, konstantni ili je slabo punjenje na voltmetru..ili nema simptoma, nego odjednom ne pali ili stane motor kad već otpadnu ? Moj motor je to rizično godište, a ne verujem da je to neko dirao . još jedno pitanje: da li, ne računajući pogonski lanac do zadnjeg točka, sam motor u sebi ima još jedan ili dva lanca ?( radilica-bregasta i radilica -anlaser ?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16672 Napisano Jun 29, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nebojša S said: jel zna neko iz prakse, koji su prvi simptomitog čuvenog lošeg magneta? da li su to zvukovi, povremeni, konstantni ili je slabo punjenje na voltmetru..ili nema simptoma, nego odjednom ne pali ili stane motor kad već otpadnu ? Moj motor je to rizično godište, a ne verujem da je to neko dirao . još jedno pitanje: da li, ne računajući pogonski lanac do zadnjeg točka, sam motor u sebi ima još jedan ili dva lanca ?( radilica-bregasta i radilica -anlaser ?) Najbolje je da skines i pregledas magnet to je najsigurnije. Ima jedan lanac na bregastoj i jedan na starteru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 29, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da skines i pregledas magnet to je najsigurnije. Ima jedan lanac na bregastoj i jedan na starteru.Ima i jedan lanac koji pogoni korpu ujedno i najveci koji cesto pravi zvuk na leru ali uglavnom bez posledicaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 29, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno ako se radi o gpz u 500s tj pitanje u vezi njega:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ima još tri lanca, a simptomi magneta su slabije punjenje, a samim tim i povremeno štucanje u vožnji zbog pada napona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ako nekog zanima, ja prodajem moj Gpz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, xpetronije je napisao: Inače, ako nekog zanima, ja prodajem moj Gpz. Mora da si rešio freilauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, prodaje se sa lošim frajlaufom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para i koje godište beše? Ako čujem da neko hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan '89 god, 600€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako uskoro ne bude interesenata, sledeći post će glasiti "delovi na prodaju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Jun 30, 2020 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ga odma u kobasice tek si počeo da ga prodaješ, grehota čitav motor rasturati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan U afektu, jbg... Ne bih, mada kako vidim da ide prodaja i kakvi se sve pozivi dobijaju kad prodaješ nešto, brrrr, ježim se. Zato sam preskočio PA i postavio samo ovde na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Jun 30, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Može li nešto opširnije o bajkuPoslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, nik 72 said: Može li nešto opširnije o bajku Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Poslaću ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 6/30/2020 at 7:07 AM, Biker-Boy said: Nemoj ga odma u kobasice tek si počeo da ga prodaješ, grehota čitav motor rasturati U pravu si, trenutak slabosti, i hvala @Darko FloydKupiću i frajlauf, bar znam šta imam,i ostaje u kući, a i sin puni 18, pa neka ga nasledi za koju godinu. Imam samo jednu dilemu. Nov frajlauf kod Čuleta je 143€, bez zupčanika, a u Kanjiži polovan sa zupčanikom 150€, tvrde ispravan. Hmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16672 Napisano Jul 1, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, xpetronije said: U pravu si, trenutak slabosti, i hvala @Darko FloydKupiću i frajlauf, bar znam šta imam,i ostaje u kući, a i sin puni 18, pa neka ga nasledi za koju godinu. Imam samo jednu dilemu. Nov frajlauf kod Čuleta je 143€, bez zupčanika, a u Kanjiži polovan sa zupčanikom 150€, tvrde ispravan. Hmm... Ja ne bih uzeo taj polovan iz inata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...