Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ga vozio :-) a danas je u toploj garazi :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni istekla reg na kolima dao da vidim moze li se prodati za planiranu sumu tako da ako nema nekog krsa od mojih ljudi na popravci prinudjen sam da ceram motor ali i nevezano za to nesto kapiram da uz nesto opreme kod nas se motor moze dugo voziti Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam motul 3000 20w40. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam motul 3000 20w40. Sta mislite? Mogo si i 5100 sa esteromPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E i ja tebi nemam pojma sta je 5100 a sta 3000 ajd 20w40 jos i znam al taj veliki broj nemam pojma cemu sluzi i sta predstavlja :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan E i ja tebi 2: nemam pojma sta je 5100 a sta 3000 ajd 20w40 jos i znam al taj veliki broj nemam pojma cemu sluzi i sta predstavlja :-)20 temp donja temp od koje je ulje najdelotvornije 40 gornja temp a ester je povoljan za mokro kvacilo ugrubo objasnjenjePoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :-) promenicu pre sozone :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3000,5100 je verujem interna oznaka sta znam ili morali nesto da napisu:-)Ili neko zna pa nek objasni Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 28, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3000 mineralno, 5100 polusintetika, 7100 full sintetika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa eto ;-) a sobzirom da mi je motor punoletan onda bi 3000 bilo odprilike ono sto njemu i treba. Sta ste sipali i da znate da vam je kava radila top sa tim uljem i da ga nije troskarila posto meni od kad sam sipao ovo ulje malo baca na prvo paljenje plavicasti dim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A dok nisam sipao ovo ulje nije se to desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Rade koenig je napisao: A dok nisam sipao ovo ulje nije se to desavalo Napisah ti da izbegavaš Motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre motula u gpz sipo bardahl saltanje je bilo muka kao da se lomi masina sa motulom to nije slucaj ali nicsa jednim nisam imao ni trunke dima ni kad upalim niti pri radu troskari ulje kolko masina vise na dekli pusti ali svaka masina trosi ulje samo je pitanje koliko ona koja ne trosi nije ispravnaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Novembar 28, 2019 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bardahl sam i ja koristio i lose mi se pokazao takodje. Najbolje ulje za GPZ mi je bilo FUSCH SILKOLENE COMP PRO. Sada koristim ELF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bardahl sam i ja koristio i lose mi se pokazao takodje. Najbolje ulje za GPZ mi je bilo FUSCH SILKOLENE COMP PRO. Sada koristim ELF.Kako saltas sa tim uljem?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Novembar 28, 2019 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pocetku islo malo tvrdje sada je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, drtommy je napisao: Napisah ti da izbegavaš Motul Al vac mi je tada majstor sipao motul :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Saltanje je bucnije nego pre, e sad. Sa starim uljem koje ne znam koje je predhodni vlasnik sipao nije dimio nikad. Sa ovim ima dim bukvalno prvih 5 sekundi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saltanje je bucnije nego pre, e sad. Sa starim uljem koje ne znam koje je predhodni vlasnik sipao nije dimio nikad. Sa ovim ima dim bukvalno prvih 5 sekundi Plavi dim?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Od ulja plavi dim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Od ulja plavi dim Mozda tefloni ventila...kad se ugreje nema ni pri jacem gasu?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Al vidi bukvalno 5 sekindi od paljenja. Svecica suca sve ok. Ovo ga moj konjic :-) Zimuje u kotlarnici :-) celu zimu oko 21-25’c 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Novembar 29, 2019 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je na suvom, da je akumulator napolju na punjacu po mogucnosti da se odrzava, rezervoar napunjen po mogucnosti i gume da nisu na betonu. Da li je na +20 ili 0, nije bas toliko bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na svom je stenderu tako da gume netrpe pritisak, rezervoar pun do cepa da nerdja jedino akomulator nije na punjacu jer ga nemam vec pored peci na toplom stoji i iz iskustva znam da sam tako jedan cuvao 3 godine i radio je top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam da u far ubacim proektor, da li ste to radili i koliko to tesko moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...