Milanče019 239 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem,našao servis koji ih popravlja. Zupčanik je neki prezubio. Savet za sve koji nisu znali, ne menjajte dnevnu u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Milance daj neki kontakt od tog servisa na pp Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sređivao malo pre motor, ono čišćenje i tako te sitnice i kad završio rekoh ajde da okrenem jedan krug. Vratio se kući i osetio nešto čudno mi miriše, pogledam dole a ono nesto kaplje, osećam da nije benzin i onda skapiram da mi pušta antifriz na filteru. E sad jel zna neko gde mogu da kupim taj filter? Drug mi reče da to moram da poručim iz fabrike njihove, kako i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Na kom filteru ti pušta antifriz, možeš li slikat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo zeleno čudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Grijanje karburatora, tu je prilično prost filter http://www.gpzzone.co.uk/acatalog/gpz500sCarburettor_Anti_Icing_.html plastični šupljikavi umetak, možeš ga izbaciti i samo staviti cjev, možeš ga zamjeniti nekim sličnim visokoprotočnim filterom, a možeš i poručit orginalni, ne moraš učit japanski i zvati fabriku, odavno ga više ne prave, to je sad obaveza distributera, traži po ebay-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima li svrhu neku taj filter? Videću da naručim kod nekog distributera, a do tad da spojim neko crevce i dolijem antifriz čisto da ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 3, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa svrha je da filtrira antifriz, ali ne znam zašto Antifriz se ne prlja nego degradira, samo zato se i mjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pre će biti da je to za proveru boje rashladne tecnosti(da se vidi da li je voda ili ofarban amti-friz unutra) .....deluje kao običan balončić koji nema nikakv filter unutra. Pretpostavljam da neće biti ništa ako spojiš samo ta dva kraja creva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Baš se i meni to mota po glavi, jer da je neki filter morao bi da ima neke membrane ili sa već kroz šta filtrira, a ovo je samo šupalj balončić, uostalom kao što je rekao arnyman antifriz se ne prlja već samo degradira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Septembar 3, 2016 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čekajte bre, polako... To jeste filter rashladne tecnosti na crevu kao karburatorima. U rashladnoj tecnosti ima trunja i mogu zapusiti ili smanjiti protok kroz karburator. Unutra postoji ulozak, nije šuplje. Ja sam imao nesreću da se "balonče" godinama degradilo i puklo. Iz njega tuče antifriz da bi, verujem za 10 min. izgubio svu rashladnu tečnost. Ja sam uspeo da ga rešim sa parčetom gume i nekoliko vezica do kuće. Posle sam naručio nov iz "Kawasakija", košta 18 eur. ako se ne varam. Filter za benzin ne može i creva do filtera su različitog prečnika. Ja sam uvek za to da sve remontuje i kupi orig. novo. Drugi savet ne želim da dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan I meni je tako balonče puklo, i sve mi je iscurelo. Sinoć sam ga utera o u garažu i danas nisam stigao ništa da petljam oko njega. Ma i ja hoću da kupim orignal, ali čisto sam mislio da premostim sa nečim dok ne stigne original. Alekre, ajde molim te ako možeš reci mi gde si naručio, preko koga? Možeš i na PP da mi pustiš poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Septembar 4, 2016 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki CuleAuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 4, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Izbaci,nista neces izgubiti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzeću original, verovatno ga nije neki ludi japanac džabe stavio. Nego kad budem sipao antifriz jel moram da mešam G12 sa destilisanom vodom ili može čistaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi da nema neko, ili zna nekog ko ima na prodaju ispravnu viljusku za Er5, nemam postova da otvaram oglas pa da pitam ovde.... Ja sam moju danas majstorski pokrivio pa mi treba druga :-) :-) :-) Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока E da, ne znam da li se razlikuju od modela, al meni treba za 99' godiste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Septembar 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Istu viljusku ima i noviji model GPZ 500s 1994< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Istu viljusku ima i noviji model GPZ 500s 1994<Hvala za info, sad je veci izbor..... Ako neko ima nek javlja... Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Evo i br telefona ako neko ima 0695501600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i famozni disk. Sad se ceka prolece da se uradi kompletna reparacija kocnica i napred i nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8633 Napisano Octobar 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je para disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Oko 45 evra mislim da je na ebay, iz hong konga. Plus nesto jos ovako sitnih troskova izaslo me oko 6200din. Nemam za EBC i slicne da dajem duplo, napisacu utiske sl godine, al ne moze biti losiji od ovog koji je na njemu 20 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da li znate nekoga da prodaje Er5 da je u ok stanju,pozeljno Bg i okolina Posto bi trebao da zavrsim s polaganjem za mesec dana,mislim da je vreme da krenem traziti motor Budzet za motor je do 1500 e. Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da cu prodavati moj sad na zimu, ako budu stigle neke pare planiram da uzmem nesto vece, ako bude tako javicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedCloud 24 Napisano Novembar 1, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd,Dušanovac Motocikl: Suzuki GSF 600N BANDIT nekad,sad 400 :) Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da cu prodavati moj sad na zimu, ako budu stigle neke pare planiram da uzmem nesto vece, ako bude tako javicu Ok,mogao bi baciti neko fotku da vidim Ima jedan crni kod mene u komsiluku (Dusanovac),vidim ga svaki dan,super izgleda. Stalno ga zagledam,mislice neko da hocu da ga ukradem E,ebu me ovi iz auto skole,2 sedmice cekam da pocnem voziti casove,cekaju izgleda sneg da padne Kako vam izgledaju ova 2,jel zna neko nesto o njim? http://www.polovniautomobili.com/motori/8788283/kawasaki-er-5 http://www.polovniautomobili.com/motori/8698868/kawasaki-er5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Novembar 1, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da cu prodavati moj sad na zimu, ako budu stigle neke pare planiram da uzmem nesto vece, ako bude tako javicu Ok,mogao bi baciti neko fotku da vidim Ima jedan crni kod mene u komsiluku (Dusanovac),vidim ga svaki dan,super izgleda. Stalno ga zagledam,mislice neko da hocu da ga ukradem E,ebu me ovi iz auto skole,2 sedmice cekam da pocnem voziti casove,cekaju izgleda sneg da padne Kako vam izgledaju ova 2,jel zna neko nesto o njim? http://www.polovniautomobili.com/motori/8788283/kawasaki-er-5 http://www.polovniautomobili.com/motori/8698868/kawasaki-er5 Nisam jos siguran da se prodaje slikacu ga ovih dana, moj je crn al ja sam na nbgu, isto je 97god, od ulaganja ce biti jedino zadnja guma, I meni je varena plastika satica pa se to vidi. Od ova dva iznad sta znam plavi deluje ocuvanije ali cini mi se da je farban, najbolje to sa nekim ko se razume gledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...