Dejan20 138 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja 2 stroja do duše Kle ne spada u naslov teme ali je agregat isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja 2 stroja do duše Kle ne spada u naslov teme ali je agregat isti.Lepi primerci, ja sam razmišljao i o KLEkavcu ali su cene otišle ćao. Jel ono PUIG na ER-5? Kako si zadovoljan njime? Ja možda uzmem danas takav, ubi me vetar juče :-)Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu, kao da su tvoji satovi više zakošeni ka vozaču, jel to može da se podešava? Moji inače dosta tresu preko rupa, imam zjapeću rupu oko kontakt brave kao da tu treba da ide neki gumeni prsten ili nešto.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste puig, mogu ti reci bolje je sa njim nego bez njega haha, slikaj bas oko brave i sata pa da ti kazem jel nesto fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dejan20 je napisao: Jeste puig, mogu ti reci bolje je sa njim nego bez njega haha, slikaj bas oko brave i sata pa da ti kazem jel nesto fali Uzeh malopre "polovan" takav, vožen par puta ali su nosači još zapakovani u kesici :-D Tražena slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Mart 16, 2022 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pričaj malo o motoru, kako si zadovoljan, utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 16, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Gordak985 said: Uzeh malopre "polovan" takav, vožen par puta ali su nosači još zapakovani u kesici :-D Tražena slika: kod tebe je dobro samo mi sat nekako cudno stoji oko brave, meni fali ta plastika okrugla oko kljuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dejan20 je napisao: kod tebe je dobro samo mi sat nekako cudno stoji oko brave, meni fali ta plastika okrugla oko kljuca. I meni se čini da čudno stoji, kao da bi trebao više biti nagnut ka meni, zna li ko kako i da li se to namešta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod mene, ako ti nesto znaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Pričaj malo o motoru, kako si zadovoljan, utisci... E, prezadovoljan sam, prva vožnja od kupca do garaže, 150 km, sve kako treba, čak sam i gumama zadovoljan jer nisu ulivale poverenje obrisanim dot-om. Nemam šta pametno da kažem, osim da sam srećan. 19 godina čekam da kupim pravi motor. Dočekao sam. I sad sam u nekom stanju... Sve mi lepo. U petak planiram da stavim vizir i vožnju do posla, pa subotu ujutru nazad u garažu. Lanac treba dotegnuti, nemam moment ključ pa se brinem oko dotezanja točka po završetku. S tim u vezi, valjaju li ičemu oni ključevi što rade na krivljenje poluge? Ima u wobyhouse za oko 1600 kinti. Prvi sledeći što sam našao je cca 9000 a to mi mnogo za sad. I tako, gledam sutra da se provozam kolima do automike, filteri, ulja, maziva, kozmetika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nesasavage je napisao: Ovako je kod mene, ako ti nesto znaci Deluje isto. Jel ti trese po neravninama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postoje vibracije, trese po malo, ali i sam motor prenosi dosta vibracija, verovatno zbog karburatorskog sistema. V strom mi ima ujednaceniji rad, pa samim tim i manje vibracija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad uradis servis, filtere i ulja, polako kreni da malo dotezes srafove, podmazi gde mislis da treba, pa ces znati na cemu si. Da dodam u vezi vizira. Ja sam namontirao Puig Mini Touring, vrsi posao, ali prosto to je naked masina, uvek ces imati vetar i letece projektile, malo cešće mozda nego na nekom drugom motoru sa vecim zastitama Promenio Mart 16, 2022 član Nesasavage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate nekog majstora da preporučite, šira okolina beograda, da odem da ga presluša, zarad mirne glave :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti ponudim majstora u KŠ, taman da se provozas i upoznas sa ljubimcem i razmenimo iskustva. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 16, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Crven kao i tvoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 16, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nesasavage je napisao: Crven kao i tvoj Ista šifra :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 17, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam za prodaju nosac kofera za Er5 ako je neko u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U mislima mi je prvi ulazak u Beograd posle vojvođanske ravnice i lera na prvom semaforu koji mi se učinio zvučno visok a i inače, na oko 1900 obrtaja, sad čitam Manuela i kaže 1300+-50, eto prve zabave s karburatorima kad mu se vratim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije neki problem prikriven visokim lerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo se lepo vozi... Sutra radim mali servis, ulje i filter ulja, podešavanje ler gasa i merenje, čišćenje i dotezanje lanca ako nađem nekoga da mi dotegne točak moment ključem posle toga. Meni bitno pitanje: ima li potrebe preventivno menjati svećice na ovim mašinama? Iskreno verujem da su originalne i dalje na njemu :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 19, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neeetreba moment ključ ,dotegneš onako muški i to je to.Ako je 1600 dinara kupi,pa doteži,Verovatno ću kupiti i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Mart 19, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Gordak985 je napisao: U mislima mi je prvi ulazak u Beograd posle vojvođanske ravnice i lera na prvom semaforu koji mi se učinio zvučno visok a i inače, na oko 1900 obrtaja, sad čitam Manuela i kaže 1300+-50, eto prve zabave s karburatorima kad mu se vratim :-) Mozda samo sajla zapinje. Prvo nju prekontrolisi pre nego kreneš na karburatore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...