malitomic 1737 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kompresor u solidnom stanju, ispravan. Na njemu je skoro nov el. motor ABB, sve ukupno radio dva sata. Specifikacije videti na plocici, vezan je na trofaznu struju. Glava je Prva petoletka kamionska, boce takodje kamionske, ukupne zapremine 70-80l. Sklopka ispravna, rasteretni ventil radi. Cena je 150e, prodajem samo kompletan kompresor, ne odvajam motor od njega. Višak mi je u garazi i samo smeta 0604421566. Milan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8521 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ova skalamerija može ozbiljno da radi, imao nekada istu glavu na kompresoru, nafabao se samo tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Skalamerija je kupljena bas davno, pre bar 15 god. Ni tad nije bilo velike potrebe za vazduhom iako se dosta ozbiljnije radilo oko automobila. U međuvremenu sam nabavio nov el.motor i stavio ovu glavu većeg kapaciteta, sve povezao da pali i gasi i radi kako treba. Sad kako samo ja pomalo iz hobija prčkam oko motora, on je poceo da smeta. Da ga nema mogao bih opustenije da razmišljam o još jednom motoru. Potrebe za vazduhom sam rešio sa malim bešumnim kompresorom koji je svoje mesto našao na vrhu police i savrseno završava posao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 238 Napisano Februar 28, 2023 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, malitomic je napisao: malim bešumnim kompresorom Ako nije tajna, gde se moze kupiti¨? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cicko_ru je napisao: Ako nije tajna, gde se moze kupiti¨? Kupio sam ga na buvljaku na Bubanj potoku. Kao uglavnom i sve ostalo sto odande stigne i on je imao falinku. Boca je bila busna, rupica kao iglom probusena, ali sam je uspesno zavario. Kompresor je Jun Air, mislim da je Holandska proizvodnja i ovakavi su uglavnom bili namenjeni za medicinske svrhe, bar ih u takvim ustanovama ima. Products - Jun-Air JUN-AIR.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Februar 28, 2023 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, malitomic je napisao: ovakavi su uglavnom bili namenjeni za medicinske svrhe Ne verujem s obzirom da je uljni a koliko znam u medicinske svrhe se obavezno koriste bezuljni kompresori. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, MarkoMoto je napisao: Ne verujem s obzirom da je uljni a koliko znam u medicinske svrhe se obavezno koriste bezuljni kompresori. Drugar/komsija, koji je godinama radio na odrzavanju kompresora u Klinickom centru mi je rekao da ih je tamo vidjao. Jun Air svakako pravi i bez uljne i sve moguce specijalne kompresore za sve namene. Eno i link sam gore stavio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3810 Napisano Mart 1, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu u med svrhe i uljni i bezuljni. Samo sto se vec 20 god koriste bezuljni i besumni. Mada je taj tvoj bas mali ili tako deluje na slici ,pa nisam siguran da je iz neke ordinacije ali kako god ,besumni kompresori sa 2 klipa ,brzo pune i stvarno zavrsavaju posao koji su raniji drndavci od 70-80l i vise zavrsavali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 238 Napisano Mart 1, 2023 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, punisa 16 je napisao: Mogu u med svrhe i uljni i bezuljni. Pokojni stric je imao zubarsku ordinaciju, bio je manji od ovog a duvao za sve pare. Ne znam koji brend je bio i da li je bio uljani ili teflonski. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Skalamerija je kupljena bas davno, pre bar 15 god. Ni tad nije bilo velike potrebe za vazduhom iako se dosta ozbiljnije radilo oko automobila. U međuvremenu sam nabavio nov el.motor i stavio ovu glavu većeg kapaciteta, sve povezao da pali i gasi i radi kako treba. Sad kako samo ja pomalo iz hobija prčkam oko motora, on je poceo da smeta. Da ga nema mogao bih opustenije da razmišljam o još jednom motoru:jee1:. Potrebe za vazduhom sam rešio sa malim bešumnim kompresorom koji je svoje mesto našao na vrhu police i savrseno završava posao:takoje: Kolega, za što ga koristiš i šta on sve može pokretat??HvalaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: Kolega, za što ga koristiš i šta on sve može pokretat?? Hvala Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Boca je male zapremine, mislim 10l, ali on može da radi sve poslove po garazi od pumpama guma, pogona pneumatskog pištolja ili heftalice, izduvavanja prasine.. Jako brzo naduva pritisak od 8bara, a čuje se kao motor/kompresor od frizidera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kompresor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...