badileon 0 Napisano Februar 26, 2023 U prolazu, 3 postova Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz planiram da kupim hondu cbf 1000 2011-2014 Pa me zanima servisiranje, ja sam svoj majstor, volim da cackam i sam sredjujem. Pa me zanima da li je ko menjao na toj masini poklopce ventila, lanac u masini i na koliko se to menja i koliko je koga kostalo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6670 Napisano Februar 26, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Radni vek bilo koje komponente zavisi od eksploatacije. Ako neko to muški zavrće, logično, pre će biti za zamenu....ali to može da se utvrdi samo pregledom. Koliko je meni poznato Honda, a i većina japanaca uglavnom, preporučuje kontrolu...znači kontrolu....na svakih 24000km. To je trenutak kada, kako reč kaže, kontrolišeš i šta je van parametara rešiš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...