aca-pn 6430 Napisano Februar 9, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan NIsam znao da se pravi prednja u dimenziji 19" Uzimaj zadnju t63 i uzivaj. Duze ce da ti traje, bolja je na terenu, bolja je na mokrom (bilo cemu) od tkc80, a cini mi se i da je jeftinija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 28, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno dizanje teme iz mrtvih. Ryu motors nema T63 u dimenziji 90/90-21. Da li još neko uvozi/prodaje ovu gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno dizanje teme iz mrtvih. Ryu motors nema T63 u dimenziji 90/90-21. Da li još neko uvozi/prodaje ovu gumu? Trenutno ih nema u Srbiji ali ima Mitas E-09 M+S sa istim dizajnom, rasporedom krampona, čepova po mnogo povoljnijoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 28, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Poz Bane. Razmišljam se i o njima, ali utisci ljudi da ne voli vlažan asfalt mi ne ulivaju poverenje. Ako ništa ne izbunarim uskoro, poručiću E09 od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nove Mitas E-09 imaju drugačiji sastav gume, zato sam i boldovao M + S. Ja trenutno imam tu kombinaciju, prednja Mitas E-09 i zadnja K60Scout. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 28, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su tvoja iskustva na vlažnom asfaltu? U poređenju sa recimo K60 prednjom? Edit: Jel pričamo o ovoj gumi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je ta guma. Nisam vozio po vlažnom, mokrom asfaltu i ne mogu da ti odgovorim, verovatno će u petak biti vlažno na putu do Varde . Guma je mekana i ne verujem da će praviti problem na mokrom kao što je to bilo sa pre sa E-09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 28, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za mokro ne znam - tu uvek vozim pazljivo i ne jurcam, ali na suvom nema razlike izmedju t63 i e09. Imao sam obe gume, i ni jedna ni druga mi nikad nisu popustile u krivini - mogu da se voze kao bilo koja putna guma, tj da se motor obori do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 28, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je iskustvo kratko, ali imam stari Mitas E-09 na oba tocka vec nekih 4000 km. U svim uslovima osim mokrog asfalta, guma je sve sto se pozeljeti moze za enduro motor. Na mokrom asfaltu je katastrofalna, ali samo kad predje na bocne cepove. Dok god bocni cepovi ne nose vecinu tezine motora, moze se. Za prvi maj sam presao sa njom u komadu 250 kilometara mokrog i hladnog asfalta. Polako i moze se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 28, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ko po jajima kad je mokro, ali mi se dešavalo da vozim po suvom i onda, naravno, u nekoj nepreglednoj krivini preko celog puta voda... bilo da je potok ili da se zadržala voda u hladu. Aco, tebe sam video kako voziš 2011 kad smo išli na Goliju... ti i Lazić ste po onom mokrom putu odpeglali kao da vas juri sam đavo. Koje gume si tad vozio, ako se secas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 28, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tada sam imao T63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...