Lukac 1386 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Oba skutera su kod mene, oglas je usluzni za prijatelja koji nema dovoljno postova a i jos 5 meseci ce biti u inostranstvu. Mislim da je Myroad 700 jedini u Srbiji sam vrh Kymcove ponude. Dva cilindra, 60ks, elektronsko podesavanje ogibljenja, abs tri diska, rucna, daljinsko spustanje suvozacevih fusrastera i jos tona opreme.Ide na ime kupca , papiri su kod mene, presao 32000km kompletna servisna dokumentacija od prvog dana cena zadnja za forumase 4200e , mislim da je vrlo povoljno. Inace isti ovaj agregat Kymco pravi za BMW C650.Vespa je uvezena prosle god, registrovana do avgusta, pali radi lepo ide, vodi se na njegovu suprugu i prenos je obavezan. Ne bih mnogo piskarao ako nekog od kolega interesuje, rado cu odgovoriti. Lukac 064 9760896 PS Vespa ima na satu 21000km i zadnja cena je 2200e.Pozz svim forumasima . Promenio Februar 25, 2023 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Februar 25, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Februar 25, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 7, 2023 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim oglas, Vespa je prodata jos pre mesec dana, (zbog puno posla ne ulazim cesto na forum). Kymco je aktuelan, trenutna spustena cena je 3990e, skoro pa dzabe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano April 7, 2023 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 7, 2023 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...