Gost Napisano Februar 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kvalitetni kozni moto prsluk nekoriscen (tvrdja koza),radio Mihalj iz Trstenika, rucni rad, od bajkera za bajkere. Velicina odgovara nekom Od 180 do 190 cm, u zavisnosti od kilaze od 88 do 100 kg otprilike. Kaisevima na bokovima i ramenima se podesava velicina veca/manja. Cena 11800 rsd 2. Veoma retke u Srbiji, originalne rock n roll kozne cizme/kaubojke Saluro Express Company br. 45, pune metalnih detalja, vrlo dobro ocuvane, vidi se i po djonovima. Potrebno ih je namazati da se vrati pravi sjaj. Pogodne za vozace kruzer/coper motocikala, ili za sve koji vole ovako nesto. Cena 10 000 rsd Napromena: Ko kupi i prsluk i cizme sledi lep kozni poklon koji ce se sigurno slagati uz ukus kupca. 3. Kozni Polo kombinezon sa svim protektorima. Velicina gornjeg dela 56, gornjeg 54. Iako donji deluje malo siri. Sa dzepom iznutra, mreznom postavom, svi rajfeslusi rade. Takodje, potrebno dobro premazati koznom kozmetikom, a moze i da se ofarba koza posle hemijskog i to bi bilo najbolje a nije skupo. Stanje solidno, a sve u skladu sa cenom. Kaciga MT Targo vel. XL nosena. Vidljive ogrebotinice, tragovi koriscenja. Vizir zreo za zamenu. Al moze jos da se koristi, pogotovo moze jos da potraje ako se malo sredi. Stanje solidno, a sve u skladu sa cenom. Kozni kombinezon i kaciga idu u paketu, zajedno. Ne bih odvajao. Cena za kacigu + kombinezon Cena 12 000 rsd Idealna prilika da neko za 100 evrica kupi sebi opremu i uz malo paznje odrzavanja dobije mnogo za te pare. Jos neka slika moze na viber. Tel 0652378629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Znači prelaziš sa metala na hard rock? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je hard rock valjda a ja sam heavy metal. Nikad nisam nosio ja ovu opremu jer nikad nisam vozio coper, cizme su ostale od druigara. A kozni sportski kombinezon mi je mali u struku. Njega sam nosio jednu sezonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Februar 22, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo heavy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pingvin37 je napisao: Pa ovo je hard rock valjda a ja sam heavy metal. Nikad nisam nosio ja ovu opremu jer nikad nisam vozio coper, cizme su ostale od druigara. A kozni sportski kombinezon mi je mali u struku. Njega sam nosio jednu sezonu. Ok...permutovao zbog avatara! Ma samo da je rock...teški,laki... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 1, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Moze sve za 28 000 rsd fiksno pa ko je u ovim vodama nek preprodaje. Samo da pokazem koliko kosta sada samo nov prsluk (moj je isto nov - nekoriscen) od istog majstora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Mart 2, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Urbanovi prsluci su jedni od najboljih, majstor stara škola. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 3, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Kozni prsluk - PRODATO Kozni kombinezon + kaciga PRODATO Ostale cizme/kaubojke. Cena 10 000 rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...