acim 765 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Preksinoc je preminuo Srecko iz Lopusnika, mesta pored Petrovca na Mlavi, od posledica mozdanog udara. Mnogima je popravljao motore, bio je najbolji i najposteniji majstor u regionu i sire, ali i odlican drugar i prijatelj. Nazalost, napustio nas je nakon gotovo mesec dana borbe za zivot. Mlad i dobar covek, 73-ce godiste ako sam dobro informisan. Sahrana je sutra u 13h na groblju u Lopusniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Srecko druze neka ti je laka zemlja. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja druze , sutra sa tugom idemo da te pozdravimo poslednji put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Licno nisam poznavao coveka, samo iz price. Nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 11, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Grehota, mlad čovek. Bog da mu dušu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad covek,tuga,saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce, pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sahrani kod svog druga da ga pozdravim poslednji put ! Laka mu crna zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 12, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru, i neka ti je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka cna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru.Saucesce porodici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Covek koji se samo smejao i salio kakva tuga Ostaces mi u lepom secanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru, i neka ti je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno sam bila u soku kada mi je drugarica javila za smrt Srecka,mislim da sam jos uvek. Upoznale smo ga pre par godina na skupu motora,drag,raspolozen i uvek nasmejan. Mnogo mi je zao. Neka pociva u miru. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan AU ... Nisam cuo, neverovatno :( :( Eh kakav je to majstor bio, neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...