keš 457 Napisano Februar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li prolazim na tehnickom sa ovim vetrobranom ? Givi kupljen u Motolandu prosle godine. Promenio Februar 10, 2023 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od mesta do mesta, od tehničkog do tehničkog. Ja bih otišao do njih i pitao pre registracije. Ako kažu da prolazi, zakažem termin,. Ako ne može odem kod nekog koji će reći da može...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto ima natpis da se vidi da je radila fabrika, ne prave problem. To im je logika razmisljanja. Verujem da u 99% svugde proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14095 Napisano Februar 10, 2023 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @keš Trebalo bi bez problema, u krajnjem slucaju ne vidim na cega bi mogli staviti zamerku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2605 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @keš Trebalo bi bez problema, u krajnjem slucaju ne vidim na cega bi mogli staviti zamerku. Ja sam na stromu prolazio i kad su tek počeli sa kamerama i novim zakonom na tehničkom. Mislim da su mi samo te prve godine rekli da skinem deo vizita koji se podiže Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 12, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2023. at 20:28, keš je napisao: Da li prolazim na tehnickom sa ovim vetrobranom ? Givi kupljen u Motolandu prosle godine. Vizir je tipski za motor, nije ništa prepravljano i sečeno. Nema razloga da motor ne pređe tehnički. Mislim da ne može samo da prođe ako je ofarban u crno ručno. Ako je crni vizir ili tonirani, može da prođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tehnicki bez problema. Cisto da napomenem da je cena produzenja registracije za silvera 20700din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovu me sa tehnickog da dodjem do njih da mi vrate 2000din. greskom naplatili tehnicki pregled kao za automobil a ne motocikl. Ali dobro, ko radi taj i gresi. Cisto da se zna da je cena produzenja registracije za silvera 18700, naravno postoji i razlika od grada do grada i u kojoj ste grupi osiguranja, godiste...kafa i ostalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte ovo na slici ored tašnice par metara iza.Ovo nije vetrobran ovo je jedro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...