John159 132 Napisano Februar 10, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима, Имам у плану да ово пролеће прођем јадранском магистралом, план је да од Сења па негде до Макарске прођем. Све зависи колико слободног времена будем имао и колико женици буде занимљиво, тј. колико буде кукала Још разрађујем неку руту и то све али ме интересује смештај, план је можда да то буду кампови. Има овде много вас који сте већ вероватно ову руту прешли неколико пута. Да ли имате за препоруку неке смештаје или кампове? Знам да нема много дивљих места кампова где би се могло лепо и на миру уживати али шта да обратим приликом избора? Како је ми је ово прва нека озбиљнија рута, бацио сам се доста у планирање, али верујем да је већа чар да се све то некако спонтано деси. Но шта је ту је, за почетак је и ово нешто. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6032 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 4140 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pretraži forum, taj đir je već opisan u X putopisa i ostalih priloga. Tako ćeš dići do potrebnih informacija i novih ideja.Sretno Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...