Vuleta 839 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle imam ambiciju da napravim klincu policu za autiće kao sa slike, pa mi treba guma, touring ili enduro '19... Da nekom skuplja prašinu, ili se sprema da baci. Idealno da može da pošalje kurirskom službom AKS. 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Februar 9, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam jednu 90/90/21, ukoliko ti odgovara računaj da je tvoja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @RikOdgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Februar 9, 2023 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Правио ја Мислим да ми је у селу друга ова Швалбе ако зафали Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan To je to, tome se nadamo, i deca i ja Razmisljam da ubacim i led traku na baterije 1,5v... Ima i tih radova... Hoce i klinac da ucestvuje bice zanimljivo 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14114 Napisano Februar 9, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da dobacim nesto, kod Vlajka vidim eksercice, srafovi za rigips su crni, mali i lako se srafe. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva guma, kada zagrizes nece biti ni ona od kamiona dovoljno velika da sve popakujes Vec par poznanika se ozbiljno primilo na skupljanje automobilcica, cak iz inostranstva porucuju Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ih imate? @Bigor Moj klinjo skuplja Hotwheels još od svoje nepune 3 godine. Počelo je tako što smo mu kupili prva 2 kom, svidelo mu se i tako je krenulo.Sada ima 103 kom Izbacivao sam slike ovde kad smo bili negde na pola kolekcije...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Ijaooooooo, vidim skroz dole-desno žuti trotočkaš iz Mućki Indepedent Trading 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 10, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam "dvojicu". Prvi koji je sve to lepo čuvao i skupljao, a drugi (mlađi) sušta suprotnost, sve izudarao, ogulio, polomio,... Sreća pa nije bilo obrnuto tako da sam samo jednom kupovao autiće. p.s. Možda bi mogao da napravim kolekciju najizdržljivijih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ih imate? @Bigor Moj klinjo skuplja Hotwheels još od svoje nepune 3 godine. Počelo je tako što smo mu kupili prva 2 kom, svidelo mu se i tako je krenulo.Sada ima 103 kom Izbacivao sam slike ovde kad smo bili negde na pola kolekcije...Послато са M2007J3SG помоћу ТапатокаOvo mi je od drugara, bas sinoc bio kod njega i slikao, ne znam tacno koliko ih je ali skuplja i stare pa ih rasklapa, farba, vari...Ma zaraza ziva, i ja nekad snjim uz rakijicu u garazi se mrznem, kao pomazem mu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @DonToni Možda mladji jednostavno voli onaj "rat car look", samo ga niste skapirali 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Februar 10, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Bokes je napisao: @DonToni Možda mladji jednostavno voli onaj "rat car look", samo ga niste skapirali Evo ga jedan, koji se zadesio kod mene u kancelariji, on to zaboravlja na sve strane 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 10, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Uvoz iz Indije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Februar 11, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu 100/90 -19, stoji mi ceka da se baci Ali tek krajem meseca bih mogao da je posaljem, jer je na selu, a necu ici do tada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam poklanjao gumu, nikoga nije bilo ni za lek.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 2. 2023. at 20:49, Bigor je napisao: Kakva guma, kada zagrizes nece biti ni ona od kamiona dovoljno velika da sve popakujes Vec par poznanika se ozbiljno primilo na skupljanje automobilcica, cak iz inostranstva porucuju Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Sta ti decko radis? Sad vidim da je drugar, uostalom pitaj ga isto pitanje.. Promenio Februar 18, 2023 član ProMaster Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi @malitomic na poslatoj gumi od Dominatora, sad kreće akcija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 5, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...