maski 1033 Napisano Novembar 18, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pogled iz spavaće sobe kod mog ujaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4377 Napisano Novembar 18, 2013 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, miline 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 18, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan (moja fotografija) Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Novembar 19, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan pogled iz spavaće sobe kod mog ujaka Ja lepsu sliku odavno nisam video. Gde je ovo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 21, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tamo na trećem brdu su đurđevi stupovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 22, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dunav... jutros... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidikovac, Mačkov Kamen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 31, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano na najvisoj tacki Djerdapske klisure u nacionalnom parku Djerdap...ja na slici. Pogled levo i desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Planina Vilanj, i u pozadini Meček, u blizini Pečuja. Pogled sa jednog brda u Hrvatskoj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan San Vigilio - Dolomiti, Februar 2014 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 3, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Proljetne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan , 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kod Berkovića u Hercegovini. free image uploading 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 6, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^Mnogo lepa slika , svaka cast !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano April 9, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod Berkovića u Hercegovini. free image uploading Odlična slika! Podsetila me na onaj strašni makadamski put kojim smo se od Nevesinja spustili u Berkoviće, full natovareni, tri kofera, saputnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kod Berkovića u Hercegovini. free image uploading Odlična slika! Podsetila me na onaj strašni makadamski put kojim smo se od Nevesinja spustili u Berkoviće, full natovareni, tri kofera, saputnice... Znam, evo jedna sa vrha, prevoj Trusina, u podnožju su Berkovići. screen shot on pc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 14, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Divlja ruža ili šipurak. Malo sam se poigrao u fotošopu. pic hosting 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 15, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Malo više si se poigrao, ali ti ide od ruke, pa samo nastavi, uživanje u tvojim fotkama nema kraja, Šumadija ispade "malo dete" za "hercegovački krš" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 16, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Malo više si se poigrao, ali ti ide od ruke, pa samo nastavi, uživanje u tvojim fotkama nema kraja, Šumadija ispade "malo dete" za "hercegovački krš" Hvala, ovo je imitacija ulja na platnu i baš mi se sviđa. Evo još jedna... picture uploading 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 19, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tvoja Hercegovina kao da je pobegla iz pera Jovana Ducica :aha: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 21, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moje naselje, ovog puta pogled na moju kucu i okolinu Krupanj by Slobodan Gosic, on Flickr 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih dodao.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 23, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od lepših zalazaka Sunca koje sam imao prilike da vidim... Jezero Balaton 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...