BokyBoy 16973 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Zarkela je napisao: Imam Pezo 205, dva komada. Jedan sa troje i jedan sa 5 vrata, ali oba su 1.1 e to me najvise i zdere, da je bar 1.4 sa panorama krovom. Ovaj GT je imao taj panorama krov, iliti Rolan Garos kako ga već zovu, fantasticna stvar, povučes rucicu koja vakumski spljosti keder gumu i povučes pola staklenog krova unazad . Promenio Februar 28, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Mart 8, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skromni doprinos: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 godine sam prodao sinovu Toyotu Celicu 2003 VVTI 104 kw , besprekorno stanje za 3000 Eu .Sad nema sanse da se kupi za toliko ni ovde ni preko ,eventualno za duplo .Luda vremena .I danas kad vidim neku na ulici,srce mi zaigra ,dizajn iz 1999-te i jos uvek ne izgleda zastarelo,naprotiv Promenio Mart 8, 2023 član gixxer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Mart 8, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao si dve, obe izgledale odlično. Kakvi su ti 1.8 motori, čitam da vole ulje da piju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetna sintetika preporuka fabrike 5w-30 ,povremeno kontrolisati nivo, iskljucivo ujutro pre 1-og palenja i nema problema .Fabrika kaze da je na 10000km dozvoljena 1 lit, tj raspon max. i min. crta,to je 1 lit. Mogi vlasnici to zaborave i eto belaja. Da 2 ,siva je bila na ime kupca , a crna se zadrzala kod sina 3 godine ,dobio je za rodjendan Neprezaljena Witman edition preko i preko 10000 eu Promenio Mart 8, 2023 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 9, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Totalno zanimljiva igračka za velike dečake Potrošnja ko potrošnja zavisi od stila vožnje ali svakako nije auto koji vozim svakodnevno tako da na to i ne obraćam puno pažnje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano Mart 9, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @pile koj motor u TT-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 9, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, ske je napisao: @pile koj motor u TT-u? 2.0 mislim da 210hp Uglavnom uparen sa automackim menjačem jako lepo ide 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo kupljen u Nemackoj. 325Ci. San od pre 20ak godina. Sad mu treba malo ulaganja i ljubavi, da ga dovedem u top stanje i koristim kao vikend auto Sent from my SM-S908B using Tapatalk 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Mart 17, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, kod nas su cene kupea preko 3.000e u iole pristojnom stanju, jos ovi preko 2.0 su jos skulji, 330 ne mozes ni da nadjes xD Meni najveca zamerka sto ni jedan od njih nema šper, inace sto kazes sta ti vise treba, kupe, zadnja vuca/ Lepo da te sluzi, izgleda super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj automobila ali izuzetno mi se svidja MX 5 koju sam video u salonu neki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Projekat je gotov Sent from my iPhone using Tapatalk 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12732 Napisano Maj 6 Ne silazi, 7372 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep E46. Baš onako kako treba da izgleda. Bez kiča, nalepnica i ostalih gluposti. Postali su retki dobri primerci. Pogotovo u jačem paketima. Tu i tamo ponekada pogledam da li ima neki karavan, benzin sa šest cilindra a da je dobar... Nema. Rado bih vozio onaj od 170ks. Ima ga ženina familija, oduševim se svaki put kako radi i kako se vozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...