kockica55 281 Napisano Februar 8, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam 2 kacige koje samo skupljaju prasinu pa bi zeleo da ih poklonim ukoliko nekome trebaju za nesto ( moze za glavu moze i za farbanje a i za vezbe gadjanja ) Jedini uslov je licno preuzimanje jer mi je mrsko da pakujem nosim u postu .... Ukoliko nekome trebaju nek mi pusti poruku Jedna je L a druga XL , mada ja nikad nisam video neku razliku . Plava je uglavnom vozena pod sedistem a crnu sam ja koristio do pre nekih 5-6 godina , od tad obe stoje jer imam jet i flip up Preuzimanje je moguce u Bgd kad god a na prolece kad krene sezona vikendica mogu da ih odnesem do Topole , V Plane , Kragujevca 11 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 11, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se prijavim al sa cudnom pomalo , molbom meni treba samo unutrasnjost i oba dva vizira bez plasticne skoljke ,,pravim nesto u radionici pa mi za to i treba.Nije zurba pa posto sam iz Kragujevca a kazes da ides nekad na tu stranu koliko sam shvatio ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Februar 11, 2023 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! sve smo se onda dogovorili ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi ali svakako RESPECT za lep gest. Nekome ċe poslužiti sigurnoПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...