Motorcyclist 17919 Napisano Jun 5, 2024 Integrisan, 5288 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao vakuum slavinu i jedino sam svake 2 godine menjao membrane, 15e tad bilo. Sa crevima nikada problema. Lep je primerak. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8477 Napisano Jun 5, 2024 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmišljao mog da stavim u oglase,ali po svemu sudeći ostaće.Definitivno bulet proof agregat. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Jun 20, 2024 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je danas prodat, ode u Raču Kragujevačku, puno lepih kilometara novom vlasniku, neka ga služi kao mene što je i biće zadovoljan... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...