demo0007 156 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Iako si sve probao, da opisem sta je meni povezalo kada nije isao zvuk preko komunikacije..mozda ovo nisi Upalim carplay i poveže se, a komunikacija je vec povezana pre paljenja. Muzika se ne cuje, i onda sam otvorio bluetooth podesavanja i samo ponovo kliknuo na komunikaciju iako pise connected Glupavo al uspelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brane NS 0 Napisano Jun 15 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Kada bi prodavao Mankija, koja bi bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni od update ne rade pozivi vise,probao cak i da anroid iskljucim za pozive sam se ukljucije a muzika se strasno slabo cuje...tako da ispade golem promasaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1273 Napisano Jun 26 Drug član, 1008 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Koji telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Poco neki F... Raspario na kraju, i nosim jos jedan zbog navigacije i u niega ubacio primar sim karticu tako da imam komunikaciju. Za godisnji mi je to skroz opustena opcija al u standardne dane ne mogu nosim 2 telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...