Petartdm 181 Napisano Januar 27, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju omiljenu motojaknu jer nemogu vise da se lazem . Svake godine je obucem jednom ili dvaputa i to je kraj . Iako je XXXL ili 60 ja u nju stanem samo posle dijete i tu je kraj . Broj je ok ali ja nisam , bila je ok dok sam imao 100kg ali sad sa 110 nemogu da disem niti da toliko uvucem stomak . Ali da se ne zalim vise, sam sam kriv . Jakna je kao nova sto se i slikama vidi . Koza debela i redovno odrzavana ,svi protektori, Safe Hiprotec ( premazana nekim cudima koje odbijaju toplotu i sunceve zrake ),ima brojne luftere... cena 140 EUR. Petar 0600757555 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 181 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena ...jakna u istom stanju ...ne nosena ....100 eura ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26098 Napisano pre 20 sati Integrisan, 10644 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jakna i lepa cena, za te novce ide suskavac za trcanje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 181 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi ...losa su vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26098 Napisano pre 20 sati Integrisan, 10644 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem, ova jakna na slici je 64 broj, ne pravi se veca, mogao sam samo na majcu da je obucem, tu na slici imam oko 115kg. Prodao sam je na ovde na forumu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11388 Napisano pre 20 sati Hronični Motociklopata, 7663 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @Petartdm koliko si visok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 181 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan 175 i 106 kg steze me na stomaku ...osecam se veoma teskobno ...broj je 60 ...klasika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1076 Napisano pre 9 sati (promenjeno) MK Obrenovac, 599 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa jakna. Ja moju poklonio drugaru uz motor sto je kupio od mene i sad trazim neku drugu. Taman sam se ponadao evo je za mene, moj broj XXXL ili 60 velicina. Ali kad je tebi mala sa tim proporcijama meni bi tek bila kao decija 190cm i 125kg Ove velicine nemaju veze sa vezom Po ovom bi ljudi od 2metra trebalo da nose 10XL Promenio pre 9 sati član NIKOLA 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8492 Napisano pre 9 sati Drug član, 3447 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 185cm.. Bi mi bila kratka...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 181 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem , jer su meni rukavi dugi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 181 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Bas lepa jakna. Ja moju poklonio drugaru uz motor sto je kupio od mene i sad trazim neku drugu. Taman sam se ponadao evo je za mene, moj broj XXXL ili 60 velicina. Ali kad je tebi mala sa tim proporcijama meni bi tek bila kao decija 190cm i 125kg Ove velicine nemaju veze sa vezom Po ovom bi ljudi od 2metra trebalo da nose 10XL Sve je u rasporedu mase . Gojimo se i imamo viska na raznim mestima ..4 ili 5 XL bi bilo ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...