Evil_baby 85 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc,ako neko zna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8527 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sin od gluvog Tase, tamo iznad pekare u juznom bulevaru, jedna ulicica, ima servis za popravku motora. uf, al sam ti pomogao... Ajde, ko zna adresu, nek stavi Covek ispravlja i viljuske i ramove, odlican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Eh...Evil...pretraga je cudo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9956.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11996.0 Evo, da se ne "mucis' da citas: Dragan, Crveni krst 063/8070891 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8527 Napisano Januar 9, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To, bravo Shesti, Dragan, uvek mu zaboravim ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Nego, Evil, lepo si ti to sredila, a bogami i nogu kol'ko se secam (cini mi se da sam procitao u nekom postu...)...BTW, kako noga? Nije to motor za ucenje, trebala si da se navozas prvo na nekom dual purpose/enduro motorcicu od 50cc, pa onda isto to 125cc 4t, pa onda da biras sta hoces...Pamet u glavu, i polako...kad ponovo pocnes da vozis, planiraj da puno vremena provedes na poligonu, i sve ce biti u redu... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc,ako neko zna.... Ja sam popaj, mogu ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nego, Evil, lepo si ti to sredila, a bogami i nogu kol'ko se secam (cini mi se da sam procitao u nekom postu...)...BTW, kako noga? Nije to motor za ucenje, trebala si da se navozas prvo na nekom dual purpose/enduro motorcicu od 50cc, pa onda isto to 125cc 4t, pa onda da biras sta hoces...Pamet u glavu, i polako...kad ponovo pocnes da vozis, planiraj da puno vremena provedes na poligonu, i sve ce biti u redu... Pozdrav Zamisli da je uzela Ninju 250 kao što je htela ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, opet je bolja od mene, ja sam uzeo ZZR-600 za prvi Pih sad mi jeste nekako zao sto sam prodao, nedostaje mi to ogromno krme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, opet je bolja od mene, ja sam uzeo ZZR-600 za prvi Pih sad mi jeste nekako zao sto sam prodao, nedostaje mi to ogromno krme... Dobar je zekan i ja ga volim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nego, Evil, lepo si ti to sredila, a bogami i nogu kol'ko se secam (cini mi se da sam procitao u nekom postu...)...BTW, kako noga? Nije to motor za ucenje, trebala si da se navozas prvo na nekom dual purpose/enduro motorcicu od 50cc, pa onda isto to 125cc 4t, pa onda da biras sta hoces...Pamet u glavu, i polako...kad ponovo pocnes da vozis, planiraj da puno vremena provedes na poligonu, i sve ce biti u redu... Pozdrav Nah,nah,nah....sve je super sad....noga je proshla,da kucnem u tastaturu elem....nije Kymco motor koji sam ja htela....nije ni vazno...shta je tu je sad.... u svakom sluchaju,moram sredjivati sve ovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da je uzela Ninju 250 kao što je htela ;) Ako si ovo htela, to je jos gori izbor za tebe ...tek tu se ne bi dobro provela...kao sto rekoh vec jedno sigurno 100x na ovom forumu, NISTA ne moze zameniti iskustvo na motoru male zapremine, i manjak tog iskustva se kad-tad plati...znam da mrzis "jesam li ti rekao" situaciju, i da ti licim na neku babu koja zvoca, ali nema ljutis,stvarno je tako Ispravljaj to, pa polako na prolece... ... sad kad si vec tu, i kad si preskocila neke stvari, posveti vise paznje treningu u kontrolisanim uslovima, pa ce mozda biti u redu Ne znam koliko ti je ostecen motor, ali mozda da majstoru oteras ceo, cisto da proveri da nije bilo uvijanja...ako nosis samo vile, obavezno komplet trouglove/vile/osovinu, sve je to najverovatnije popilo i po malo se iskrivilo... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A odkud to da SHESTI zna za Dragana?????? A otkud to da Miša-pei zna za Dragana?????? Svaka čast ala voziteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e obećavam da ću jedan dan napisati anegdotu "kako sam upoznao Mišu-peia" ali mora da mi da lično dozvolu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan A odkud to da SHESTI zna za Dragana?????? Heheheh...ne krijem da sam padao, kao sto sam skoro siguran i da cu opet ;D...nadam se samo da nece biti velikih posledica, trudicu se da to bude u kontrolisanoj okolini ;D...jbg, neko kasno kocenje se me sigurno ponovo upoznati sa asfaltom :D ...ali trudicu se da imam opremu, i da bude na stazi...znas da se sve manje ludiram po gradu...zato sam i kupio onaj skuteric ...a ako bude offroad-a ove godine (ako uspem da namaknem nesto), tu ce tek biti padova :D ... Ali jedno je iskusavati svoje granice u zahtevnoj voznji, a drugo pasti u relativno normalnim uslovima saobracaja, gde je se moglo izbeci da je bilo iskustva... Konkretno, sa pomenutim Draganom nikad nisam "saradjivao" (viljusku sam nosio prosle godine kod Pece iz Sremske Mitrovice :D ). Prosto sam koristio search na forumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8527 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @ Revolution Mozes, mozes, slobodno, ne stidim se svojih "grehova iz mladosti" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Revolution Mozes, mozes, slobodno, ne stidim se svojih "grehova iz mladosti" :) Koliko se sećam, ni tada nisi baš bio mlad ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Eh...Evil...pretraga je cudo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9956.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11996.0 Evo, da se ne "mucis' da citas: Dragan, Crveni krst 063/8070891 Pozdrav pozdrav svima! jel znate da li Dragan i dalje radi? posto sam zvao na ovaj koji ste ostavili i broj nije u funkciji... a i isao sam do juznog bulevara, odnosno kraj iznad "Klasa" i nisam nasao radionicu, pitao ljude po kraju i niko ne zna... znate li bar tacnu adresu? hvala unapred na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 15 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Eh...Evil...pretraga je cudo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9956.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11996.0 Evo, da se ne "mucis' da citas: Dragan, Crveni krst 063/8070891 Pozdrav pozdrav svima! jel znate da li Dragan i dalje radi? posto sam zvao na ovaj koji ste ostavili i broj nije u funkciji... a i isao sam do juznog bulevara, odnosno kraj iznad "Klasa" i nisam nasao radionicu, pitao ljude po kraju i niko ne zna... znate li bar tacnu adresu? hvala unapred na pomoci! Tema je jako sveža, pa ako te zanima, PP Blajbingeru za sve informacije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59207.msg909703#msg909703 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...