scofield 99 Napisano Jun 16, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperKul Sova 10 Napisano Avgust 23, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500FA Prijavi odgovor kao problematičan Subota 2. Septembar, start 12h, krcma "Ko to tamo peva", 15 godina postojanja moto kluba SMAK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio Arhangelfest ove godine, odnosno skup u Grockoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Octobar 8, 2023 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan To sam bas i ja gledao prosle god sam bio pa i po kisi a ove god ni najave niskupa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko godina za redom su imali odličan muzički program, ali su se prošle godine poklopili sa vašarom i čini mi se da se baš osetila manja posećenost. Bilo bi mi jako žao da prestanu sa organizacijom skupa, jer je možda i najkvalitetniji skup u okolini Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...