pajche 112 Napisano Januar 18, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ljubitelje zime i skijanja i bordanja ili ostalih godisnjih doba i uzivanja u cistom vazduhu, setnji, mogu da ponudim smestaj na Kopaoniku. U vikend naselju Treska, divnom i mirnom delu Kopaonika izdajemo potpuno opremljeni novi studio apartman. Cene za sve sa foruma ce biti prijateljske, tako da slobodno se javite na PP ili tel: 0641819662 i kazite da ste odavde. Tu sam za sva pitanja oko smestaja, a i sta god vas zanima oko Kopaonika, jer smo se tamo preselili i polako postajemo domaci. Ukoliko je ovaj oglas protiv pravila foruma molim vas mi recite i skinucu ga. 28 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je prolecno vreme na Kopaoniku, trenutno skijaliste radi sa 100% svojih kapaciteta, sve zicare i sve staze su u funkciji. Nakon mnogo godina skijasi i borderi mogu da uzivaju u punoj duzini Bele Reke, dragulja Kopaonika. Pocele su rezervacije za mart, minimum dva nocenja, pa javite se ako bi neko na sneg malo. Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Novembar 19, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Nova zimska sezona se priblizava, a ove smo pojacani sa jos jednim studiom na istom spratu. Ko zeli, nek se javi direkt, bice friends&family cene. Skijaliste bespomucno dize svoje cene, mi smo resili da ostanemo na proslogodisnjem nivou. Ukoliko ima nekog da bi mozda zeleo da kupi apartman, imamo i to u ponudi, useljenje ove zime. Ako se po jutru dan poznaje, bice ovo neuporedivo bolja godina od prethodne, planina se vec zabelela. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Novembar 29, 2023 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon lepe vesti iz Skijalista Srbije. Kopaonik otvara svoja vrata vec 2.12. i na taj ce biti besplatan ski pas. od 2.12. do 6.12. bice 70% popusta. 7.12. kada je zvanicno otvaranje sezone opet besplatno. Za sada snega ima u ogromnim kolicinama + se vestak po ceo dan i noc nabacuje. Nadajmo se lepom i hladnom vremenu i kvalitetnom pocetku zime. Dodjite da uzivamo zajedno 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je napokon i Krcmar otvoren, tako da ljubitelji skijanja i snowborda sve staze su vam na raspologanju. Do sretenja nema guzve, tako da je uzivanje za skijanje. Ako je neko zaiteresovan javite se na 064 18 19 662 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Dugujem i slike drugog studija: 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Subota u 16:01 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan 5. decembra pocinje nova sezona na Kopaoniku. Trenutno pada sneg, vestackog su napravljene velike zalihe tako da se ocekuje odlicno otvaranje sezone. Ove godine smo se pojacali sa jos nekoliko apartmana sa odvojenim spavacim sobama kao i studijima. Od 20. decembra ce biti Shatl bus koji nase goste vozi do staze i restoran sa lepom, a povoljnom hranom. Kao i prethodnih godina za kolege sa foruma popust. Pozdrav svima i vidimo se na stazi 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4498 Napisano Subota u 17:31 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Na Kopu trenutno pada sneg... ...grudva 5e 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1286 Napisano Subota u 17:49 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li javiti kakve su okvirne cene smeštaja krajem decembra? Ja sam gledao da odvedem ćerke par dana da vežbaju skijanje, ali mi je uvek delovalo nepristupačno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano Subota u 20:03 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan 50-80 zavisi od broja dana, ljudi, termina, smestaja itd. @Darko MihajlovicA inace sto se tice cena na Kopaoniku, u centru u Konacima veliko Tuborg toceno je 200 dinara, na stazi u Masincu veliko Hajneken u limenci 320. Porcija cevapa na stazi 900 dinara, burgeri oko 1000, pica 42cm 1600 dinara. U Grandu neka piletina sa prilozima 1500 dinara. Dakle cene dosta jeftinije nego u lokalnoj kafani u Mirijevu gde sam seo pre neki dan. Naravno uvek mozes da sednes i u hotel sa 5 zvezdica i da se slikas i slikas cene rakije i ostalog, ali onda verujem da sedis i u Bg na takvim mestima tako da mozes te cene da uporedis. Sve u svemu ima za svakoga po nesto, ko voli skupo naci ce, ko voli budzet putovanje naci ce. Vazno je da odvedete decu malo da udahnu vazduh, vide sneg i zavole skijanje/bordanje. 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4498 Napisano juče u 01:11 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bracko , pa znam i ja gde je Kop i kakve su cene . Zapravo , svi znamo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 112 Napisano juče u 17:07 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan OPnda znas da ne treba bezati od njega. Osim ako ne citas Danas, juce napisase clanak, i ja sam se zapitao da li je pametno da budem gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2024 at 9:03 PM, pajche said: 50-80 zavisi od broja dana, ljudi, termina, smestaja itd. @Darko MihajlovicA inace sto se tice cena na Kopaoniku, u centru u Konacima veliko Tuborg toceno je 200 dinara, na stazi u Masincu veliko Hajneken u limenci 320. Porcija cevapa na stazi 900 dinara, burgeri oko 1000, pica 42cm 1600 dinara. U Grandu neka piletina sa prilozima 1500 dinara. Dakle cene dosta jeftinije nego u lokalnoj kafani u Mirijevu gde sam seo pre neki dan. Naravno uvek mozes da sednes i u hotel sa 5 zvezdica i da se slikas i slikas cene rakije i ostalog, ali onda verujem da sedis i u Bg na takvim mestima tako da mozes te cene da uporedis. Sve u svemu ima za svakoga po nesto, ko voli skupo naci ce, ko voli budzet putovanje naci ce. Vazno je da odvedete decu malo da udahnu vazduh, vide sneg i zavole skijanje/bordanje. Takođe izdajem apartman na Kopu, ali da ovde ne kvarim oglas... Elem, često sam u situaciji da poznanicima objašnjavam cene jer su u nekim medijima videli neko ludilo od cena i proglasili da je to gore apsolutno standard. Smeštaj za 4 osobe u bilo kom trenutku tokom zime je moguć, što kolega reče, 50-80€/dan, što bi se reklo 15-20€ po osobi. Po toj ceni ne može da se noći ni kod nas u Kraljevu. @pajche hvala za tip za Mašinac, nisam dugo svraćao pa nisam ispratio da su uveli alkohol. Toga u Mašincu nekada nije bilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano pre 8 sati Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Jbg burger za 1000 din i cevapi za 900 ne zvuci bas budget friendly 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Pirotehnicar je napisao: Jbg burger za 1000 din i cevapi za 900 ne zvuci bas budget friendly To je u poredjenju sa Beogradom. Sad ni u kafani nekoj nemas cevape za te pare, osim brze hrane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2162 Napisano pre 6 sati Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jbg burger za 1000 din i cevapi za 900 ne zvuci bas budget friendlyPa ni u BG sad nema burger ispod 800-1000 rsd.Pljeska je sad skoro 400 kinti možda i više u Caldu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano pre 5 sati Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, slobasuper9 said: Pa ni u BG sad nema burger ispod 800-1000 rsd. Pljeska je sad skoro 400 kinti možda i više u Caldu. Jbg onda se treba dislocirati. Koliko Beogradjana moze da si priusti katkad taj burger ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2162 Napisano pre 5 sati Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno, nekoliko puta mesečno verovatno mali procenat. Ja sam priuštio da probamo, zanimalo me šta je to, valja li čemu. Pre toga, pre neku godinu, prijatelj i ja poručimo burgere, ne gledajući cene...kad je stigao račun, dok smo skontali što je tako mnogo...jebali vas burgeri., burger 900 kinti,tako nešto. U pitanju je "Kobaja i pivo", često smo tamo išli pre, moglo da se popije lepo i pojede za 2 - 3000 po osobi, zavisi koliko se naločemo (Osim ako ne jedeš burgere)Jao kad se setim neke kobaje bile ispod 400 kinti punjene nečim, a baš dobre...jaoo...Elem...sve je poskupelo i ne znamo više šta je prosek. Kop ne bi da računam zato što je sezonski posao i nekako mi logičnije da bude skuplje, uvek je tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2589 Napisano pre 3 sati Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao: da se popije lepo i pojede za 2 - 3000 po osobi Ne menjam Niš ni po padeži! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano pre 46 minuta munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MaxiS je napisao: Ne menjam Niš ni po padeži! Kafana Mrak,dvoje se najedu za jedan burger na Kopu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...