Darko Mihajlovic 4677 Napisano Januar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ako si "standardne" gradje i visine ( citaj , nisi medjed ) , moja preporuka ( ne znaci da sam u pravu ) , je fabricko podesavanje vesanja , imas to da nadjes na netu , jer japančići to i preporucuju za 80ak kg tezine ... vesanje je ozbiljno bitna stavka na motoru , a ja sam nazalost bio od onih koji kupe motor i to tako voze... veoma olako i nesvesno neozbiljno sam pljuvao povoznost motora a o vesanju nista znao nisam ... tek zadnjih 5,6 god sam poceo da "isprobavam" , igram se s tim , i uz pomoc nekih iskusnijih drugara sam polako usao u svet ogibljenja .... bas o ovom modelu cbra , o kome sam gore pisao sam imao problem , i to ozbijan jer se motor ponasao cudno , nisam imao zonu konfora , nisam smeo da obaram jer sam se osecao nesigurno , obilazili me drugari sa dosta losijim motorima...onda sam dao jednom drugaru da mi to presteluje , jer niko iz drustva vise nije mogao da slusa moju kuknjavu vezano za to... burazere - drugi motor !! ne preterujem ni malo - drugi motor !!! i tako sam shvatio koliko je to bitno... i dalje nisam "advanced" korisnik , vise sam basic , ali sada kad kupim motor , prvo u manulau vratim vesanje na default , po fabrici.... ako kupis k6 , nemoj odmah i unapred da smatras da je vesanje odradilo svoje...ja bih to prvo prepodesio po fabrici , malo vozio , video kako se motor ponasa , i onda , uz neki servis , dodao bih i servis vila.... regler znam da je hondama boljka , na suzani nisam cuo ... svakako je tu joska , arakis , pa to nije neresivo Promenio Januar 10, 2023 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam naveo regleri su pravili problem zbog pozicije na kojie ih je fabrika postavila,imaš i ovde na forumu brdo tih postova. Dosta njih je to izmeštalo na druge pozicije,imaš dosta načina. Jedino ti ostaje da nađeš dobar primerak tog modela kod nas a i u okolini jer su ih dosta njih koristili na stazama kao i Yamahu R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 426 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da su regleri postavljeni sa leve strane na sam agregat. Jedan drugar je kad mu je crkao regler, stavio od GSXR1000 koji je valjda veći pa se bolje hladi. Takve stvari bih odmah na vreme rešio (izmeštanjem naprimer, iako ne volim da sečice pridju instalaciji), ne bih cekao da se pregreje i crkne. Hvala vam na svim savetima, kad uzmem vraticu mu podesavanja vesanja na default, ako pronadjem manual na netu. Što se tiče diskova, da li je u redu da se klimaju malo(na nitnama), i ako nije u redu da li je resenje nov/polovan disk ili moze da se prenituje moj disk? Kako bih mogao da znam da li je ugasen/izvadjen onaj EXUP ventil? I da li je u redu da bude ugasen/izvadjen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano Januar 2 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu vec da se prisljamcim ovde. Dakle, kupio bih K7/K8/K9, 600 ili 750 cc. Nisam jos krenuo da obilazim ovo sto se nudi po oglasima, a ima svasta, gledao sam, i ovako i onako. Nego rekoh da pitam prvo ovde, ako neko zna neki dobar primerak da preporuci. Do sad nisam imao ovakav motor pa moze i neki savet na sta da obratim paznju prilikom kupovine, sta moze da bude skrivena mana a da ja mogu sam da pogledam. Okvirno bih dao izmedju 5 i 7000e i bilo bi dobro da bude blize BG, ali ako je motor dobar nije problem da se ode i do Preseva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...