bajker71 9845 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, vex je napisao: Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: mada mi je oduvek s preda i s boka bio onako ruznjikav... A okle ti je lep? Odpozadi? Jel si i ti poceo da gajis...... vrednosti? Lep je kada ga gledaš odozgo, sa minimum 15-20 m visine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7216 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, taj V4 zvuk je prelep! Problem je ljudima koji su navikli na redna 4 da zavija - njima ne može da legne. Nama koji smo imali parelni tvin pa V2 pa V4 nama je taj zvuk IZ RAJA izašao. (Stvar navike). Drugo, Boky, Vtec800 je ruužaaaan alaaa kako je grdan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Disko Nindža je napisao: (inače meni je i GSXF lep) Kukuuu, Busin neuspeli abortus ti lep? Sad mi još reći da ti je lepa i Busa i 12-ica i odoh da se samoubijem... Promenio Februar 13, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Drugo, Boky, Vtec800 je ruužaaaan alaaa kako je grdan. Nije bre, ne zezaj, sav onako isečen, sa oštrim linijama, ko Aprilija Futura... ili nesrećni MZ 1000... A rece neko, VFRke 750 ice i 800 ke imaju triput lepši zvuk, to volem...al 1200 je kaNtastrofa... Promenio Februar 13, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, BokyBoy said: Nije bre, ne zezaj, sav onako isečen, sa oštrim linijama, ko Aprilija Futura... ili nesrećni MZ 1000... A rece neko, VFRke 750 ice i 800 ke imaju triput lepši zvuk, to volem...al 1200 je kaNtastrofa... Boky, jel tvoja Busa bese u 3 moda voznje? Jel to godiste u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 13, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Pingvin37 je napisao: Boky, jel tvoja Busa bese u 3 moda voznje? Jel to godiste u pitanju? Da, da, druga I sada treća gen. imaju modove voznje, prva gen. kao i 12-ica nemaju tj imaju modove u mom desnom zglobu samo... al ova je svakako uvek "u trojci" tj full power... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 13, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Prvo, taj V4 zvuk je prelep! Problem je ljudima koji su navikli na redna 4 da zavija - njima ne može da legne. Nama koji smo imali parelni tvin pa V2 pa V4 nama je taj zvuk IZ RAJA izašao. (Stvar navike). Drugo, Boky, Vtec800 je ruužaaaan alaaa kako je grdan. Treca generacija je najlepsa, pa cetvrta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 13, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Motorcyclist je napisao: Treca generacija je najlepsa, pa cetvrta. Brate, nema četvrte... jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Nije bre, ne zezaj, sav onako isečen, sa oštrim linijama, ko Aprilija Futura... ili nesrećni MZ 1000... A rece neko, VFRke 750 ice i 800 ke imaju triput lepši zvuk, to volem...al 1200 je kaNtastrofa... Kako sam se ja ložio na Futuru kao mlad majmun, oprostite mi bio sam baš mlad.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 13, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Brate, nema četvrte... jos. Pricam o manjem vfr u posto je u prici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Februar 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BokyBoy je napisao: Kukuuu, Busin neuspeli abortus ti lep? Sad mi još reći da ti je lepa i Busa i 12-ica i odoh da se samoubijem... Restajling zadnja serija GSXF 2004< sa novim repom i farom od buse je skroz lep motor. Busa je lepa, sve 3 generacije, ali favorit mi je prva generacija. ZX12R oba lepotani, ali lepsa mi je druga generacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Februar 13, 2023 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan E ako se neko dvoumi u vezi sa VFRom 800 vtec ja evo nudim da dodje kod mene, sedne i vidi da li mu odgovara, ja moj prodajem ali nije to poenta vec da neko vidi da li mu tako nesto odgovara sto se tice gabarita i mase... meni je to bio najlepsi sport turing ali mi nikako nije legao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni. Lep al dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Februar 14, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Prvo, taj V4 zvuk je prelep! Problem je ljudima koji su navikli na redna 4 da zavija - njima ne može da legne. Nama koji smo imali parelni tvin pa V2 pa V4 nama je taj zvuk IZ RAJA izašao. (Stvar navike). Drugo, Boky, Vtec800 je ruužaaaan alaaa kako je grdan. Vozio sam razne izvedbe motocikala i 1 i 2 i 3 i 4 cilindra, neki su bili v, neki redni, ali iz nekog razloga mi najviše leže redna 4. Jbg 6 cilindara u motociklu još uvek nisam vozio. Zvuk, isporuka snage, opšti utisak i osećaj u vožnji, nekako redni 4cilindrični motori su ono što me asocira na motocikle, naravno što više kubika-to bolje. Krivo mi je samo što nema više varijanti motocikala poput bmw-xr ili versysa 1000, gde je uspravna pozicija za upravljačem, širok korman, a ispod rezervoara vrišti 4klipni motor. https://www.youtube.com/watch?v=rfgDMKJCn5E 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i drago mi je videti povratak kawasakija sa 399ccm 4 redna. Nadam se da ce ih jos neko pratiti u tome, bar Yamaha. Suzuki i Honda nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I tako cela tema dobi nov naslov, svet motorcikala... Kolega, nadam se da se ne ljutiš što ti ofujemo temu, ja se izvinjavam u svoje ime i nadam se da ćemo ti tako barem pomoći u izboru sledeceg ljubimca koji će dugo da te "radi" Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Februar 14, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno, dobio je savet u prvih 5-6 postova i svi su jednoglasno bili za xx. Nije baš da je imalo mnogo šta tu razmatrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, BokyBoy said: I tako cela tema dobi nov naslov, svet motorcikala... Kolega, nadam se da se ne ljutiš što ti ofujemo temu, ja se izvinjavam u svoje ime i nadam se da ćemo ti tako barem pomoći u izboru sledeceg ljubimca koji će dugo da te "radi" Srećno! Hvala Boki. Ma ko se bre ljuti nije ova tema moje vlasnistvo U sustini sumirao sam neke utiske oko ova dva modela, s tim sto ste mi vas par koji vozite i vozili ste velike sport turing motore skrenuli paznju na neke stvari, a to mi iz prve ruke vise znaci nego ono "cuo sam" i "procitao sam". Ili ona stara "drugar vozio" Sto se mene tice, tema je gotova (ja sam ubacio i tekst koji sam pronasao ko oce da procita), necu je zakljucavati, nek pise ko sta voli nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Rezime znači, trazi se XX od 2002-ge u što boljem stanju, da znam, ako naletim na nešto takvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, BokyBoy said: Rezime znači, trazi se XX od 2002-ge u što boljem stanju, da znam, ako naletim na nešto takvo? Ne ne, 2006-2007 tj kraj proizvodnje, ako naletis na primerak kao casa sto bi se reklo Al perfekcija mora biti, tu sam rigorozan Toliko cu i da platim. Do tada, tu je potraga za Suzukijem 2014-2016 GSX 1250 FA aktuelna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Pingvin37 je napisao: Ne ne, 2006-2007 tj kraj proizvodnje, ako naletis na primerak kao casa sto bi se reklo Al perfekcija mora biti, tu sam rigorozan Toliko cu i da platim. Do tada, tu je potraga za Suzukijem 2014-2016 GSX 1250 FA aktuelna. Ok, kad naleti nešto normalno, javljam... a u međuvremenu, kad otopli, da probaš Nindzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21978 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takva XX nema ovdeN, trazio ja Na oglasima je (jedina sa ubrizgavanjem) ona crvena XX sto je Brka iz Mld uze u zamenu za cbr1000rr, kupio je nas Komsa pa prodao... Nije vidim niko nista oko nje radio, km porasla za nekih 15K km i cena sa 2900 na 4200eura jbg. Ja mogu taksativno i fiskalnim racunima da predocim zasto mi je motor skuplji nego kada ga kupih, cudni su mi ovi koji se samo voze par god, menja se ulje po nekada a masina sve vreednija! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16825 Napisano Februar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2349 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre neki dan jednu crnu XX na fb grupi Motomanijaci, kaže čovek, prodajem motor, neću da zaradim na njemu, cena simbolični 5000e probaću da nadjem pa delim ovde, ako nisu razgrabili, ipak je to ispod svake cene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice XX-a pratim motor od 2019, onako sa strane sto bi se reklo, tad sam hteo da ga uzmem al uzeo sam XJR-a. Cene XX od tada su uvek u proseku bile sledece: 2500-2800 (1998-2001) 2800-3500(2001-2004) 3500-4500 (2004 i mladje do kraja, i to samo u vrhunskom stanju pun opreme za put). Bilo je tu odskakanja kad se pojavio odlican primerak neki, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Februar 14, 2023 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle mene pitaju zašto nisam jos uradio zamenu prednjice na mom Nindži. Četiri puta sam išao da kupim usd viljušku od zx9r koje su u "odličnom" stanju. Uslov mi je da hrom mora biti perfektan. A kad dodjem ono jebi ga druže pa nije nova. Ne brini, neće to da curi. To može da se ispolira... A cena 400 - 500 evra, u oglasima stoje po 3-4 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...