davidloki 1341 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege, Pod stare dane rešio sam da se oprobam kao bubnjar. Sve je išlo i bolje nego što sam očekivao, ali kratkog veka trajanja. Korišćeno svega par (5-6) puta: Link: Vic Firth PAD12D Double sided, 12”pad za vežbanje sa dve strane 12" prodavnica Lyra Style Beograd LYRASTYLE.RS Vic Firth PAD12D pad za vežbanje sa dve strane 12" prodaja najveći izbor bubnjarskih padova za vežbu Marić muzički instrumenti i pribor MARIC.RS Želeo bih da ovo stvarno završi u rukama nekoga kome će koristiti (deca imaju prednost). Zauzvrat očekujem naravno jedno pivo na prvom nastupu Pozdrav i srećni praznici. David 10 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 4, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Inače kad sam već napisao "pod stare dane..." Imam 27 godina, tako da i ovo (deca imaju prednost) je širok pojam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Januar 4, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo mi meni za drugog klinca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Januar 4, 2023 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom jednom kupujem klavijature, a ovom drugom sam mislio bubanj. Ovo je strava da proba Promenio Januar 4, 2023 član mrle 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Inače kad sam već napisao "pod stare dane..." Imam 27 godina, tako da i ovo (deca imaju prednost) je širok pojam Ovo se nekada pravilo od daske i plastelina od gore.Sećam se da je ortak tako vežbao dok nije skupio lovu za bubnjeve.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 5, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pad za vežbanje ide na jug Srbije. Kolega @Zlatko LA je bio najbrži. U zdravlju sin da koristi. Kada ošteti ovaj set palica, od mene ima još jedan gratis. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, šta drugo da kažem. Sin u Martu puni 3 godine, još uvek je mali, ali neverovatno zanimanje ima prema ovom instrumentu (dokumentovao sam). Polomio je vec dva mala plastična seta tako da nema vise smisla to kupovati. Ovako nek udara u ovaj pad svakako ce mu biti zanimljivo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...